Afbeelding

Tablet Café in De Cultuurfabriek

22 november 2019 om 11:12 Algemeen

Op donderdag 5 december 2019 van 13.30 tot 15.30 uur is er in De Cultuurfabriek weer een Tablet Café, voor iedereen met vragen over tablets, smartphones en e-books. Het Tablet Café is een initiatief van Bibliotheek Veenendaal in samenwerking met de Hobby Computer Club.

Veenendaal - Het Tablet Café is geschikt voor elke gebruiker van een tablet of smartphone (Android, Apple of Windows) die graag tips en trucs wil opdoen. Het is de bedoeling dat deelnemers hun eigen opgeladen apparaat meenemen. Er wordt niet klassikaal lesgegeven; het gaat om leren, doen en delen.

Bezoekers worden ingedeeld op het type apparaat dat ze bij zich hebben. Zo kunnen Android-, Apple- en Windowsgebruikers apart begeleid worden. Er is ook ruimte om samen in groepjes aan de slag te gaan en van en met elkaar te leren. Ook mensen die zelf ervaren zijn met een tablet of smartphone en graag hun kennis willen delen, zijn van harte welkom.

E-books van de Bibliotheek

Omdat veel bezoekers vragen hebben over de e-books van de Bibliotheek, is er ook altijd een Bibliotheekmedewerker aanwezig voor het beantwoorden van allerlei vragen over dit onderwerp. Het gaat hierbij specifiek om e-books uit de Bibliotheekcollectie en niet om e-books uit andere bronnen. Bibliotheekleden hebben hun geldige Bibliotheekpas nodig om met de e-books aan de slag te kunnen, neem het dus mee!

Praktisch

Het Tablet Café vindt plaats in De Cultuurfabriek (Kees Stipplein 74). In De Cultuurfabriek is gratis wifi aanwezig. Iedereen is welkom bij het Tablet Café en de toegang is gratis.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie