Afbeelding
WH Fotografie
VIDEO

Maserati botst op tegenligger na politie-achtervolging in Veenendaal en Rhenen

28 september 2023 om 07:16 Ongeval

VEENENDAAL Op de Rondweg West in Veenendaal is woensdagavond een politie achtervolging geëindigd ter hoogte van de Wijenburg. De verdachte in een Maserati met een Duits kenteken botste hier hard op een niets vermoedende tegenligger.

De bestuurder die met de verdachte in botsing kwam, raakte gewond en moest per ambulance naar het ziekenhuis gebracht worden. De verdachte in de Maserati ging er na het ongeval te voet vandoor. Ver kwam hij niet, want hij werd even later aangehouden in een bosgebied met behulp van de politiehelikopter. De man is uiteindelijk geboeid naar het ziekenhuis gebracht. 

De politie was met veel eenheden waaronder hondengeleiders en een arrestatieteam ter plaatse. Agenten kregen de man in de auto rond 20.20 uur in het vizier, na een stopteken leek de man te volgen, maar ging er alsnog als een haas vandoor. 

Door onder andere Rhenen werden hoge snelheden bereikt. De omgeving is voor onderzoek groots afgezet. De man is volgens een politiewoordvoerder aangehouden vanwege heling. De identiteit van de man is nog niet bekend. De schade aan beide voertuigen is aanzienlijk.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie