Afbeelding
Kees van Kooten

Politie zoekt veroorzaker verkeersongeval Slaperdijk

24 november 2022 om 09:15 Ongeval

VEENENDAAL In de nacht van zondag 20 op maandag 21 november zijn twee auto’s tegen elkaar gebotst op de Slaperdijk, tussen Veenendaal en Overberg. Na de botsing nam de veroorzaker van het incident de benen. De politie is dan ook op zoek naar de verdachte en vraagt getuigen zich te melden. Ook vraagt ze omwonenden om camerabeelden te delen.

Het ongeval vond even na middernacht plaats op de kruising van de Slaperdijk en de Dwarsweg. Het slachtoffer, een 31-jarige persoon uit Oss, werd door de brandweer uit diens auto bevrijd. Vervolgens moest deze persoon met lichte verwondingen naar het ziekenhuis worden overgebracht. De veroorzaker ging er na de botsing te voet vandoor. Uit onderzoek is gebleken dat de auto waarin deze persoon reed vermoedelijk gestolen is.

Wie iets weet, kan dit melden bij de politie. Dit is mogelijk door telefonisch contact op te nemen via het nummer 0900-8844, of dit anoniem te doen via 0800-7000. Daarnaast kan informatie online worden doorgegeven via het tipformulier.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie