Afbeelding
Kees van Kooten

Bestuurder klem na aanrijding, andere betrokkene vlucht te voet

Ongeval

VEENENDAAL Op de kruising Slaperdijk met de Dwarsweg, in het buitengebied tussen Veenendaal en Overberg, heeft zondag- op maandagnacht een aanrijding plaatsgevonden tussen twee auto’s. Na de botsing nam de veroorzaker de benen. De politie is op zoek naar de verdachte en roept getuigen op om zich te melden en camerabeelden te delen.

Een BMW kwam vanaf de Dwarsweg en de Mercedes reed op de Slaperdijk. Na de aanrijding ging de bestuurder van de BMW er te voet vandoor. De 31-jarige bestuurder van de Mercedes, afkomstig uit Oss, zat op dat moment vast in zijn auto, doordat de BMW tegen het zijportier van de Mercedes stond en die aan de andere kant tegen verkeersborden stond. 

De brandweer heeft de bestuurder uit zijn benarde positie bevrijd door de BMW weg te trekken met de tankautospuit van de Mercedes en de deur van de Mercedes te openen. De bestuurder van de Mercedes is nagekeken door ambulancepersoneel en naar het ziekenhuis vervoerd. 

De politie heeft met onder meer een hondengeleider en hond naar de bestuurder van de BMW gezocht rond de Achterbergstraat en Nijhofflaan, maar deze niet meer aangetroffen. Uit onderzoek blijkt dat de auto van de veroorzaker vermoedelijk gestolen is. Beide voertuigen zijn meegenomen door een bergingsbedrijf.

GETUIGEN ,,Hebt u iets gezien of gehoord dat ons kan helpen bij het onderzoek? Of heeft u camerabeelden uit de buurt? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844, anoniem via 0800-7000 of via het online tipformulier onderaan deze pagina,’’ aldus de politie.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie
Afbeelding
Kinderactiviteiten in Bibliotheek Veenendaal tijdens voorjaarsvakantie 1 uur geleden
Afbeelding
Reizigers waarderen Veenendaalse stations beter dan vorig jaar 7 uur geleden
Afbeelding
'Als de sirene afgaat, hebben we 's avonds Club'95' 9 uur geleden
Afbeelding
Vragen uit Veenendaal aan GGD over mislukken digitaal kinddossier 21 uur geleden
Afbeelding
'Actiegroepen tegen windturbines krijgen adviserende rol bij gemeente Ede' gisteren
Afbeelding
Burgemeester Kats leest voor op basisschool TOV gisteren
Afbeelding
Nieuwe laptops voor drie goede doelen in Veenendaal 2 feb, 12:46