V.l.n.r.: Henny Jansen (binnenstadsmanager), Guido van Laar (winnaar), Mylène Boon (verkoopmedewerker Score Veenendaal).
V.l.n.r.: Henny Jansen (binnenstadsmanager), Guido van Laar (winnaar), Mylène Boon (verkoopmedewerker Score Veenendaal). Winkelstad Veenendaal

Guido van Laar derde winnaar Veenendaal Loves Fashion Weeks

4 november 2021 om 16:03 Zakelijk

VEENENDAAL Guido van Laar is de derde en tevens laatste winnaar van de Veenendaal Loves Fashion Weeks die dit najaar werden gehouden in Veenendaal. Hij krijgt daarom zijn aankoopbedrag volledig vergoed.

,,We hadden als gezin een fotoshoot, daarom had ik een set nieuwe kleding bij Score gekocht. Ik ben blij dat ik dit niet online gekocht heb’’, legt Guido uit. Hij werd door een medewerker geattendeerd op de actie en besloot daarop deel te nemen. ,,Tijdens het afrekenen kreeg ik een kaartje, waarna de medewerker me aanraadde om het gewoon eens te proberen. Wie weet win je, zei ze. Ik heb de bon bewaard en besloot op een zondag de bon te uploaden. Een goede beslissing’’, lacht hij.

‘GESLAAGD’ Tijdens de Veenendaal Loves Fashion Weeks stonden mode, modezaken en de ondernemers van de binnenstad centraal. Op de socialemediakanalen werden video’s van ondernemers geüpload waarin ze klanten bijpraatten over de laatste trends en kleuren op fashiongebied. De modeweken zijn met de uitreiking van de laatste cheque aan Guido van Laar officieel afgelopen. 

,,We kijken terug op een wederom zeer geslaagde Veenendaal Loves Fashion Weeks. We hebben veel aanmeldingen ontvangen en leuke reacties gekregen op de video’s van de ondernemers die onze binnenstad rijk is’’, aldus binnenstadsmanager Henny Jansen. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie