Van links naar rechts: Jolanda Hovestad (Gerry Weber Bedrijfsleider), Hélène de Jong (winnares), Henny Jansen (binnenstadsmanager).
Van links naar rechts: Jolanda Hovestad (Gerry Weber Bedrijfsleider), Hélène de Jong (winnares), Henny Jansen (binnenstadsmanager). Winkelstad Veenendaal

Hélène de Jong eerste winnares Veenendaal Loves Fashion Weeks

Zakelijk

VEENENDAAL Hélène de Jong is de eerste winnares van de Veenendaal Loves Fashion Weeks die dit najaar worden gehouden in Veenendaal. Zij krijgt daarom haar aankoopbedrag volledig vergoed.

De Veenendaal Loves Fashion Weeks, georganiseerd door Stichting Winkelstad Veenendaal loopt van 30 september 2021 tot 23 oktober 2021. Tijdens deze modeweken staan mode, modezaken en de ondernemers centraal. Wekelijks zijn er op sociale mediakanalen van Winkelstad Veenendaal video’s terug te vinden van ondernemers waarin ze je bijpraten over de laatste trends en kleuren op fashiongebied. Door je kassabon na aankoop bij een winkel in het centrum te uploaden op de actiepagina maak je kans je volledige aankoopbedrag terug te winnen. 

Hélène de Jong is goed geslaagd bij Gerry Weber op de Hoofdstraat. Zij werd na het doen van haar aankoop erop geattendeerd dat De Veenendaal Loves Fashion Weeks lopen. Hierop besloot ze haar kassabon op de actiepagina te uploaden. ,,Ik had een prachtige winterjas van 169,99 euro gezien, best een bedrag natuurlijk! Ik dacht, ach.. laat ik het proberen wie weet win ik”, aldus Hélène. Zij ontvangt van binnenstadsmanager Henny Jansen een bos bloemen en de cheque. ,,Leuk om te zien dat tijdens de tweede editie van de fashionweeks er zo veel mensen deelnemen.”

De komende weken worden er nog verschillende winnaars blij gemaakt met de vergoeding van hun aankoop. Er kan nog deelgenomen worden via www.winkelstadveenendaal.nl/fashionweeks 

advertentie
advertentie
Afbeelding
Franse culinaire historie in Filmhuis Veenendaal: Délicieux 14 uur geleden
Afbeelding
Keuring van dikbillen in Achterberg gaat niet door 21 uur geleden
Afbeelding
Voor eind van het jaar wordt lot kerk duidelijk 21 uur geleden
Afbeelding
Toerisme-sector Heuvelrug ruimt zwerfafval Vuelta-parcours bij Rhenen op 11 aug, 15:28
Afbeelding
Bijzondere recordpoging: 700.000 dominostenen moeten gaan omvallen in Veense sporthal 11 aug, 10:32
Afbeelding
Classic Races op De Faktorij: ronkende motoren op Veens stratencircuit 11 aug, 07:30
Afbeelding
Rare rust Column 10 aug, 15:44