Henny Jansen (Winkelstad) overhandigt het Juryboek aan juryvoorzitter Arnaud Wilod Versprille
Henny Jansen (Winkelstad) overhandigt het Juryboek aan juryvoorzitter Arnaud Wilod Versprille Jan-Fotografie

Jury Business Event Veenendaal aan de slag

20 mei 2022 om 16:17 Lokaal Deel je nieuws

Na een gedwongen pauze van twee jaar organiseert de Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal (BOV) weer het Business Event Veenendaal. De VoordrachtsCommissie heeft in ieder van de drie categorieën (Jonge ondernemer/onderneming, MKB-Detailhandel en Grootzakelijk) weer mooie kandidaten gevonden, die een plaats in het Juryboek hebben gekregen.

Dat Juryboek werd deze week overhandigd aan voorzitter van de jury Arnaud Wilod Versprille van Olenz Notarissen: ‘De jury is direct aan de slag gegaan, want het evenement vindt dit jaar al plaats op maandag 12 september en dat is vanwege de vakantieperiode al snel. Ieder jurylid gaat nu een aantal kandidaten bezoeken. In de derde week van juni kiezen we de negen Genomineerden, die eind juni in het gemeentehuis zichzelf kort mogen presenteren tijdens een pitchbijeenkomst. Die presentaties wegen zwaar mee bij het bepalen van de winnaar per categorie. Na de pitchbijeenkomst maken we bekend wie de Genomineerden zijn. Dan kunnen zij zelf aan de slag met het verzamelen van zoveel mogelijk stemmen op www.businesseventveenendaal.nl om te proberen de Rabobank Publieksprijs te bemachtigen.’

Naast Rabobank Vallei en Rijn hebben gemeente Veenendaal, Regio Foodvalley en de BOV zich weer als hoofdsponsors verbonden aan het evenement. Verder kan het evenement rekenen op Businesspartners Schuiteman Accountants en Adviseurs, Koninklijke Ginkel Groep, CMC/Bram Vitaal, Buro BOOT, MPrise, SanoRice, ASB en Hupra ICT.

Ook andere trouwe sponsors doen weer mee zoals onder andere Bochane Veenendaal, Residence Rhenen, De Indruk, Annemarie Bakker Fotografie, Roelofsen bloemen, Linette Dijk en Remkon Mediaproducties. Tevens is de eerste Mediasponsor bekend: BDU-De Rijnpost. Eind juni zal de kaartverkoop starten voor het Business Event Veenendaal, dat op maandag 12 september gehouden wordt in De Basiliek.  

Op de foto de overhandiging van het Juryboek door Henny Jansen (Winkelstad Veenendaal) namens de Voordrachtscommissie aan Arnaud Wilod Versprille (Olenz Notarissen) in het bijzijn van de Frans Pas, Paul Roorda en Caroline Kennepohl van de jury. Verder op de foto Gerard Heuvelman, Marco van de Lagemaat en Yvo Meerssman, die net als de ontbrekende Rijk van Manen, Sjoerd Perfors, Sijmen van Dommelen, Herman van Rijnbach en Evan Pierik in de Voordrachtscommissie zitten.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie