Afbeelding

Vernieuwd Business Event Veenendaal van start

4 oktober 2019 om 17:55 Algemeen

Ook dit jaar komt er weer een Business Event Veenendaal, maar wel vernieuwd, feestelijker en nu onder regie van de Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal (BOV). Onlangs overhandigde de voordrachtscommissie het Juryboek en zette daarmee de jury aan het werk om de Genomineerden 2019 te selecteren.

Veenendaal - Juryvoorzitter Arnaud Wilod Versprille is blij met het nieuwe elan van dit ondernemersevent: ‘Er komt meer vaart in het programma en vooral meer entertainment. De BOV koppelt deze editie aan haar 25-jarig jubileum , dat na afloop gevierd wordt in de foyer.’ Hij is zelf degene geweest die het evenement gered heeft, door de rechten af te kopen bij de curator na het faillissement van het oorspronkelijke organisatieburo. ‘Ik heb die rechten gratis overgedragen aan de BOV, mits zij het event organiseren.

En zij willen net als ik, dat dit evenement niet verloren gaat en dat geldt voor veel ondernemers. Niet voor niets blijven vrijwel allel sponsors aangehaakt en zijn diverse oud-genomineerden nu opgestaan als businesspartners, want een nominatie geeft veel positieve exposure en dus een krachtige boost aan je bedrijf. Je bent als ondernemer zelf trots, maar dat zijn je werknemers en je klanten ook.’ Mede dankzij de vele sponsors gaat de toegangsprijs ook omlaag van € 50 naar € 30 ex btw. En hoewel de verkiezing tot Ondernemer van het Jaar een serieuze zaak blijft, komt er wel veel meer schwung in het programma. Nieuw is ook dat er dit jaar voor het eerst vooraf via de website gestemd kan worden voor de Publieksprijs.

‘De Genomineerden zullen ongetwijfeld in de aanloop naar 16 december vooral op de Sociale Media flink aan de weg timmeren om stemmen te vergaren. En dat is mooi die reuring; ook daar gaat het evenement van bruisen.’ Inmiddels is de jury aan de slag gegaan met de bedrijfsbezoeken om te bepalen welke drie bedrijven genomineerd worden in de drie categorieën. ‘Dat zijn dit jaar nog de categorieën Jonge onderneming, MKB/Detailhandel en Grootzakelijk. Dat onderdeel gaan we volgend jaar vernieuwen en we hebben nog meer ideeën om het Business Event Veenendaal nog levendiger en aantrekkelijker te maken.’ Begin november maakt de jury per categorie de drie Genomineerden bekend en het event vindt plaats op maandag 16 december in Theater Lampegiet.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie