De winnaars bijeen.
De winnaars bijeen.

Voortuinkeuringen in Veenendaal en Rhenen weer een groot succes

17 november 2016 om 22:01 Algemeen

VEENENDAAL - Weer hebben keurmeesters van Groei en Bloei afdeling Veenendaal, Rhenen e.o. drie keer in zowel Veenendaal als Rhenen dit jaar voortuinen gekeurd. Het resultaat werd gisteren 16 november bekend gemaakt in de Groenhof te Veenendaal.

De genomineerden waren allen uitgenodigd. Het was enorm gezellig met een 80 tal personen en gespannen op de uitslag.Zowel voor Rhenen als Veenendaal waren er een 1e 2e en 3e prijs in de categorieën klassiek, modern en overig. Ditmaal was burgemeester van der Pas van Rhenen aanwezig om de 1e prijzen uit te reiken. Wat opviel was dat er gezamenlijke tuinen van buren zowel in Rhenen als Veenendaal in de prijzen vielen.

Prijzen

De uitslag van de 1e prijzen: Rhenen klassiek Bergweg 20. Modern Schoutenboomgaardweg 1C en overig Galgenberg 32 en 34. In Veenendaal vielen de volgende tuinen in de prijzen. Klassiek de buren Groenelaan 30 en 32. Modern, Baardgras 20 en overig wederom buren, Langedreef 32 en 34. Voor de foto’s van de 1e prijswinnaars kijk op deze site. De foto’s van alle prijswinnaars worden geplaatst op: veenendaal.groei.nl.

Hier staan ook alle activiteiten voor de komende tijd vermeld, zoals 12 december de kerstdemo van de bekende Nederlandse bloemschikkunstenares Birgit Davids, waarvoor aanmelding verplicht is. Daarnaast wederom kerststukjes maken in de cultuurfabriek voor jong en oud op 17 december as.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie