De Muzen opent ‘samen’ het nieuwe jaar

16 januari 2018 om 23:59 Algemeen

Veenendaal - Samen met leerlingen, hun families en De nieuwe directeur Clemens Rosmulder heeft Muziekschool de Muzen vrijdag 12 januari het jaar 2018 verwelkomd. ‘Samen 2018 in!’ was dan ook het thema van het traditionele Nieuwjaarsconcert, waarbij families samen optraden en ook het Jubileumorkest van zich liet horen.

Jong en oud stond samen op het podium, met Bach en Vivaldi tot en met Abba en Queen. Het Nieuwjaarsconcert gaf een prachtig beeld van de diversiteit van De Muzen.

Vaker

Zo stond de familie Rood, bestaande uit vader Maarten, moeder Jantien en dochter Florine, voor het eerst samen op het podium. En dat beviel de jongste van het stel wel: ,,Dat was leuk! Ik zou het wel vaker willen doen”,geniet de 9-jarige Florine na.

Voor de familie Van den Berg was het zeker niet de eerste keer, vertelt dochter Renske. Zij speelde samen met haar vader Emil en broers Rutger en Hermen: ,,Wij spelen vaker samen, maar nog nooit eerder bij De Muzen. En dat was ook zeker leuk, we willen het nog wel een keertje doen, hoor.” Het familie-gedeelte van het concert werd gecompleteerd door de families De Man (de zusjes Anna en Maria, die ook beiden deel uitmaken van de Talentenklas), Van Braak (Machteld samen met moeder Heiltje) en Veeger. Voor laatstgenoemde was het ook zeker niet het eerste concert samen. Viooldocente Miriam Veeger vormt ook echt een kwartet met haar kinderen Alessandra, Carmen en Raphaël. Op de koude winteravond brachten zij alvast een beetje warmte met de uitvoering van ‘De Zomer’ van Vivaldi. Het slotstuk was in handen van het Jubileumorkest. Onder leiding van dirigent Simon Pugsley speelden de leden onder andere medleys van Queen en Abba.

Muziekschool de Muzen is tijdelijk gevestigd in het Ontmoetingshuis, aan de Spiesheem 54 in oost. Info op muzenveenendaal.nl.

of stuur een mailtje naar info@muzenveenendaal.info.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie