Campagnebeeld
Campagnebeeld Foto: buroRuSt en Annabel Oosteweeghel

Mijn man begrijpt me niet met Victoria Koblenko in Theater Lampegiet

22 december 2019 om 21:29 Algemeen

Veenendaal - Zet Victoria Koblenko, Anouk Maas en Tanja Jess op het podium en je hebt de ideale setting voor de cursus ‘Mijn man begrijpt me niet’. Een hilarische identiteits-APK in een hilarische feel good komedie.

Leef ik met de ideale man (of vrouw)? Moet ik echt mantelzorg verlenen aan mijn irritante schoonmoeder? Is dit eigenlijk alles? Zal ik op Second Love of Tinder gaan? Hoe houd ik mijn seksleven spannend? En trek ik die tweede fles wijn nog open of niet? Zomaar wat intieme vragen van drie vrouwen die elkaar leren kennen bij de cursus ‘Mijn man begrijpt me niet’. Vol ontboezemingen waarvan de gevolgen niet te overzien zijn. Komt dat nog goed?

Victoria Koblenko, Anouk Maas en Tanja Jess schotelen je een feelgood komedie voor vol herkenbare situaties en dilemma’s. Want wordt het niet eens tijd dat hun dromen uitkomen? En moeten ze daar zélf actie voor ondernemen of valt er nog wat af te schuiven?

Victoria, Anouk en Tanja zijn een gouden trio op het toneel. Victoria heb je waarschijnlijk nog nooit zo onverzorgd gezien. Ze vertolkt de rol van Petra, een overbelaste mantelzorger die vooral voor anderen zorgt en niet voor zichzelf. Anouk, bekend van onder andere GTST, vertolkt de rol van opgewekte Sandra. Haar uitspraken zijn voor bijna iedereen herkenbaar. Tanja vertolkt de rol van een selfmade psycholoog die overal maar dan ook overal dankbaar voor is. Ook geeft ze je graag advies om jouw geluk te vinden.

Meer informatie
Zaterdag 4 januari in Theater Lampegiet. De voorstelling begint om 20:00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar voor € 29,50 via www.lampegiet.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie