Stef Bos
Stef Bos Foto: Liesbeth van den Bos

Stef Bos met TIJD bijna uitverkocht in Theater Lampegiet

6 februari 2020 om 13:36 Algemeen

Veenendaal - De thuiswedstrijd van Stef Bos in Veenendaal levert ieder jaar een uitverkocht Theater Lampegiet op. Zijn nieuwste voorstelling ‘TIJD’ gaat over levenslust en fantasie. Een avond waarin het kind in ons wordt wakker gekust. Op het moment van verschijnen is de voorstelling al bíjna uitverkocht, dus neem contact op met de Theaterkassa om op de wachtlijst te worden geplaatst.

TIJD om te gaan leven
Een nieuw album, een nieuwe show. Songs van de cd ‘De Ridder van Toledo’ (2019) passeren daarbij de revue en natuurlijk ook de nummers van zijn nieuw verschenen cd ‘TIJD’. Loop mee in een feestelijke, kleurrijke optocht van optimisme. Want op een dag ben je grijs. En je wordt wat je verzwijgt... Tijd om te gaan leven!

Prijswinnende kleinkunstenaar met Afrikaanse invloeden
Stef Bos maakt zich onsterfelijk met het lied Papa (1991), dat menig vader en zoon een brok in de keel bezorgt. Het bijbehorende album verkocht hierdoor dubbel platina en datzelfde jaar mocht hij twee prijzen in ontvangst nemen: een Edison en de Zilveren Harp.
Stef Bos maakte vele, muzikale rondreizen in Zuid-Afrika en werkte daar samen met lokale artiesten. In 2000 kreeg hij voor zijn album Zien een tweede Edison en een Gouden Harp. Ter promotie van deze cd kwam er niet alleen een theatertour door België en Nederland, maar ook door Zuid-Afrika. Daar kreeg hij in 2010, als eerste buitenlandse singer-songwriter, een prijs voor zijn bijdrage aan de Afrikaanse taal en muziek in de afgelopen 15 jaar.

Meer informatie
Vrijdag 28 februari 2020. De voorstelling begint om 20:00 uur. Tickets €25,-. Het gaat om de allerlaatste tickets. Neem contact op met de Theaterkassa om op de wachtlijst te worden geplaatst.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie