Zaterdag 11 juli maakt de Edwin Evers Band zijn opwachting tijdens de Rijnweek in Rhenen.
Zaterdag 11 juli maakt de Edwin Evers Band zijn opwachting tijdens de Rijnweek in Rhenen.

Edwin Evers Band komt naar de Rijnweek

29 februari 2020 om 11:12 Algemeen

Rhenen  - Zaterdag 11 juli maakt Edwin Evers Band zijn opwachting tijdens de Rijnweek in Rhenen. De Edwin Evers Band zet daarmee de toon voor de laatste zaterdagavond van de Rijnweek, muzikaliteit van het hoogste niveau met de mooiste gecoverde nummers variërend van disco classics tot rockmuziek, van ballads tot feestnummers. 

De Edwin Evers Band is gevormd rond de legendarische DJ van de ochtendshow op Radio 538, die wel meer muzikale uitstapjes deed naast zijn werk als radiopresentator. Evers, ook drummer, zocht een aantal uitzonderlijke muzikanten bij elkaar waarbij het vooral om de kwaliteit en het plezier ging om op te treden. Opgericht als ‘Evers Slaat Door’, is het later herdoopt tot Edwin Evers Band.

Huisband

Ook is de groep de huisband van tv-programma’s, waaronder ‘The Voice of Holland’ en ‘Ik hou van Holland’. In de loop der jaren is de band een begrip geworden die elke zaal op haar kop zet. Met de Veerwei zal het op zaterdag 11 juli niet anders zijn. In de komende weken worden nog meer grote artiestennamen van de Rijnweek 2020 bekend. Het vuur van de Rijnweek wordt langzaam aangewakkerd en de organisatie staat inmiddels als een huis om van de Rijnweek weer het mooiste gratis festival van Nederland te maken van vrijdag 3 juli tot en met zaterdag 11 juli. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie