Een artist impression hoe het nieuwe pand er uit komt te zien. De opening is naar verwachting half juli. (Foto: Dennenhorst)
Een artist impression hoe het nieuwe pand er uit komt te zien. De opening is naar verwachting half juli. (Foto: Dennenhorst)

Het nieuwe Dennenhorst: van de Sloep naar de Eikenlaan

11 mei 2020 om 14:47 Algemeen

Veenendaal - Woon- en Zorgvoorziening Dennenhorst opent naar verwachting op 15 juli een vierde locatie in Veenendaal op de Eikenlaan. De eerste 14 bewoners van de nieuwe Dennenhorst zijn de huidige bewoners zijn van de locatie aan de Sloep in Veenendaal-west. Op de eerste verdieping is er plek voor 14 nieuwe bewoners. 

Om bij de Dennenhorst te kunnen komen wonen is een indicatie van het CIZ benodigd (VV05). De medewerkers van Dennenhorst helpen daar graag bij. Op de eerste woonlaag zijn zes appartementen gerealiseerd bedoeld voor echtparen. Hiervan dient één van de partners een zorgvraag te hebben.
De verhuizing zal mogelijk voor iedereen, bewoners en personeel, wat anders verlopen dan gebruikelijk in verband met het coronavirus waardoor men omzichtig te werk moet gaan.

Even uitgesteld

“De feestelijke opening van de nieuwe Dennenhorst zal daardoor ook nog even op zich laten wachten”, aldus Stefan Tanis van Dennenhorst. “Maar we hopen dat er nog een kans komt natuurlijk”. Alle locaties van Dennenhorst zijn huiselijk ingericht en geven echt een vertrouwde sfeer voor de bewoners.
Stefan: ‘’Men slaapt in een éénpersoonskamer die men zelf mag inrichten. In de gemeenschappelijke huiskamer ontmoet men andere bewoners en is de gezelligheid altijd aanwezig.’’ Voor meer informatie over wonen bij Dennenhorst, kijk dan op de vernieuwde website www.dennenhorst.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie