Een jaartje extra wachten op de vierde Veenendaal on Ice. (Foto: archief)
Een jaartje extra wachten op de vierde Veenendaal on Ice. (Foto: archief)

Veenendaal on Ice gaat dit jaar niet door

28 september 2020 om 17:00 Algemeen

VEENENDAAL- Het schaatsfestijn Veenendaal on Ice gaat dit jaar niet door. Het bestuur van de stichting Veenendaal on Ice heeft dat, na overleg met betrokken partners, besloten.

Het bestuur acht niet alleen de gezondheidsrisico’s te groot, maar ook de organisatorische en financiële risico’s. Door de maatregelen die moeten worden genomen vanwege het Coronavirus, zijn er te veel aanpassingen nodig om een solide en succesvol evenement te kunnen organiseren.

Kerst 2021

De vierde editie van de ijsbaan in het centrum van Veenendaal wordt uitgesteld tot de kerstvakantie van 2021. “We vinden het niet verstandig om Veenendaal on Ice nu door te laten gaan, want we kunnen dit jaar geen veilig, gezellig en rendabel evenement organiseren,” aldus Ate Brouwer, voorzitter van de stichting Veenendaal on Ice.
“We vinden het vreselijk jammer dat we dit besluit hebben moeten nemen, maar gelukkig is er veel begrip voor deze beslissing. We richten ons nu op het evenement in 2021. We hopen dan, samen met onze partners, met veel enthousiasme het schaatsplezier in het centrum van Veenendaal tijdens de kerstvakantie weer te kunnen aanbieden.”


Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie