Leren drummen via de harmonie Caecilia in Veenendaal. (Foto: PR)
Leren drummen via de harmonie Caecilia in Veenendaal. (Foto: PR)

Cursus slagwerk bij Caecilia in Veenendaal

3 november 2020 om 14:46 Algemeen

Veenendaal - Ook een goed gevoel voor ritme? Dan is de slagwerkintroductiecursus van de Veenendaalse Harmonie Caecilia een optie.

Een woordvoerder laat weten: ‘’In 10 lessen maak je kennis met onze verschillende slagwerkinstrumenten, zoals de marimba en de pauken. Want slagwerk is meer dan alleen drummen! Je leert natuurlijk een ritme drummen, maar ook een melodie spelen. Samen met de anderen leren we een paar muziekstukjes, die we bij de afsluitende les aan familie laten horen.’’ De lessen worden gegeven door slagwerkdocent Rob van Plateringen in het verenigingsgebouw aan de Hovystraat en zijn geschikt voor alle kinderen van groep 4 tot en met groep 8.

Informatie

De cursus is dinsdagmiddag van 16.45-17.30 uur. Bij veel interesse wordt een tweede groep om 15.45-16.30 gestart. Op 27 oktober en 3 november kan men een proefles volgen voor 5 euro, inschrijven op sjorssportief.nl. Dit staat ook in het boekje dat via alle basisscholen is verspreid. Neem voor meer informatie of aanmelden contact op met jeugdcoördinatoren Jan Teunissen en Chris Bouman via: jeugdcoordinator@caecilia-veenendaal.nl Binnenkort is er in samenwerking met muziekschool de Muzen ook een introductiecursus harmonie.
De jeugdcoördinatoren geven hierover ook alle info.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie