Nicky Romero tijdens één van zijn festivals. (Foto: archief)
Nicky Romero tijdens één van zijn festivals. (Foto: archief)

Veenendaalse jongeren starten 2021 met exclusieve livestream DJ Nicky Romero

9 december 2020 om 21:01 Algemeen

Veenendaal - Oud en nieuw ziet er dit jaar anders uit. Zeker voor jongeren. Geen vuurwerk, geen huis vol vrienden en familie, geen feesten in clubs en cafés. Om de jongeren toch een mooie jaarwisseling te bieden, kunnen zij tijdens oud en nieuw genieten van een uniek online-event door de wereldberoemde DJ en Veenendaler Nicky Romero.

Fans die Nicky Romero deze zomer eigenlijk op de mainstage van onder meer Tomorrowland hadden zien staan, kunnen nu online genieten van de wereldberoemde DJ. Nicky Romero, die in het gewone leven Nick Rotteveel heet: “In tegenstelling tot veel voorgaande jaren vier ik de jaarwisseling dit keer weer thuis in Veenendaal.
En omdat niet alleen voor mij, maar voor iedereen oud en nieuw een andere beleving gaat worden, zie ik dit als een mooi moment om in samenwerking met de gemeente Veenendaal een performance te kunnen geven via een livestream voor de jongeren hier. Ik hoop dat ik zo toch nog voor een lichtpuntje kan zorgen in donkere tijden.”

Blij

Burgemeester Gert-Jan Kats is blij met de medewerking van Nicky Romero: “Nick is inwoner van Veenendaal en een internationaal bekend artiest. Hij spreekt met zijn performance een grote groep jongeren aan. Jongeren, die dit jaar in kleinere kring dan anders oud & nieuw vieren.
Mooi dat zij op deze manier, coronaproof, toch vanuit eigen huis met elkaar verbonden zijn en kunnen genieten van een digitaal feestje tijdens de jaarwisseling. Ook dit is Veenendaal.”
De virtuele (vooraf in Veenendaal opgenomen) show wordt tijdens de jaarwisseling gestreamd vanaf het kanaal van Nicky Romero. Jongeren in Veenendaal worden hierover nog nader geïnformeerd.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie