aangeboden door ledinbouwspotsleds.nl

Niet alleen in je woonhuis zijn Led-spots de beste keuze

1 maart 2021 om 13:34 Algemeen

Led-spots zijn niet meer weg te denken in het lichtplan van veel mensen. Ze gaan veel langer mee dan halogeenlicht en spaarlampen. Ze verbruiken tot wel 90% minder stroom dan andere lichtbronnen en ze gaan over het algemeen ruim 50.000 lichturen mee. Dit alles verklaart de stormachtige opmars de Led-spots de afgelopen jaren hebben gemaakt. Nog een groot voordeel van Led-verlichting is dat ze relatief klein zijn en makkelijk ingebouwd kunnen worden. Ook in brandbaardere materialen zoals hout omdat een Led-spot vrijwel geen warmte genereerd. Je ziet Led-spots in traptreden, vlonders, schuine wanden, gemetselde muren en systeemplafonds. Niet alleen binnenshuis, maar ook buiten brengen Led-spots sfeer. Deze (spat)waterdichte varianten kunnen bovendien prima tegen een zomers regenbuitje. Het is ook fijn dat je Led-spots kunt dimmen als dat nodig is. Zo heb je meer dan genoeg licht als je bijvoorbeeld aan het barbecueën bent en schroef je de lichtintensiteit makkelijk en traploos terug als je gezellig aan tafel gaat. Er zijn zelfs dimmers die je met je smartphone, tablet of laptop kunt regelen. Maar hoe verlicht je jouw tuin, terras of balkon sfeervol? En kun je dan het beste gaan voor inbouwspots of opbouwspots ledverlichting? Met de led spot van ledinbouwspotsleds.nl heb je meer dan genoeg keuze om in en om je huis de perfecte ambiance te realiseren.

Ieder zijn eigen smaak

Natuurlijk kunnen we je allerlei designtips geven die op het moment helemaal on-trend zijn, maar eigenlijk kun je beter je eigen smaak volgen. Een paar kleine tips geven we je wel mee. Plaats bijvoorbeeld Led-spots niet te dicht bij elkaar. Door een bepaalde afstand aan te houden krijg je een speels effect met licht en schaduw. Sluit meerdere Led-spots aan op een dimmer zodat je de lichtsterkte van een aantal spots tegelijkertijd met één knop kunt regelen. Zo heb je altijd mooi gelijkmatig licht. 

Spelen met licht

Het is heel leuk en creatief om op een andere manier om te gaan met Led-spots. Monteer er bijvoorbeeld een in het tafelblad van je tuinset en laat ‘m omhoog schijnen. Of hang ze diagonaal van linksonder naar rechtsboven aan een blinde muur. Of hang Led-spots van verschillende formaten willekeurig door elkaar heen. Of maak met kleine Led-spots de vorm van een hart of een bloem. Maar je kunt een Led-spot ook gebruiken om iets bijzonders mee aan te lichten. Bijvoorbeeld een mooie boom of ornament. Let maar op: je tuin, terras of balkon fleurt er meteen van op!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie