Docent Joost Zoeteman
Docent Joost Zoeteman Foto: Muziekschool de Muzen

Leer gitaarspelen met online basiscursus van De Muzen in Veenendaal

16 maart 2021 om 15:04 Algemeen

Veenendaal - Met online basiscursus gitaar van Muziekschool de Muzen leer je in een paar weken de basis van gitaarspelen. Online, maar met persoonlijke begeleiding. De lessen kan je volgen op het moment dat het jou uitkomt.



Met deze lessen leer je de basis van gitaarspelen binnen 6 tot 8 weken. Basiskennis is niet nodig en de lessen kunnen op elk gewenst moment gevolgd worden. Dit kan digitaal, via een online live les en/of een fysieke les op locatie. Docent Joost Zoeteman zorgt voor een persoonlijke begeleiding.

Deze basiscursus gitaar bestaat uit 8 lessen. Een aantal lessen worden gevolgd aan de hand van een lesboek en video’s, de andere lessen worden ‘live’ online of in Spectrum gegeven. Deze laatste lessen duren 30 minuten. 

De cursus is inclusief lesmateriaal (pdf cursusboek en bijhorende video’s). Wel moeten cursisten voor een eigen gitaar zorgen. Het is ook mogelijk om een gitaar via De Muzen te huren.

Inschrijven

Deelname aan deze cursus kost 110 euro voor leerlingen van 13 tot 20 jaar, leerlingen vanaf 21 jaar betalen 149 euro. Kijk voor alle info en/of om aan te melden op www.demuzen.nl.

De Muzen is gevestigd in Spectrum aan het Kees Stipplein 72. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie