Mariska Manten voor het pand van Little Duck in winkelcentrum Scheepjeshof dat vanaf vandaag (5 april) geopend is.
Mariska Manten voor het pand van Little Duck in winkelcentrum Scheepjeshof dat vanaf vandaag (5 april) geopend is. Janné Manten

Lunchroom De Duck krijgt ‘kuikentje’: Little Duck geopend in de Scheepjeshof

5 april 2023 om 11:00 Zakelijk

VEENENDAAL ‘Gezinsuitbreiding’ voor lunchroom en espressobar De Duck in Veenendaal. De vestiging in winkelcentrum Corridor heeft een nieuw filiaal gekregen in winkelcentrum Scheepjeshof, waar voorheen De Belevenis zat. Little Duck als ‘klein kuikentje’ van De Duck zeg maar.

Moedereend is ook een stuk groter dan haar jongen. ,,De Duck, gevestigd in de vroegere V&D bij de entree van de Corridor, telt honderdvijftig zitplaatsen, Little Duck ruim vijftig”, zegt Mariska Manten, samen met haar vader Janné manager van beide horecazaken. 

DOORVERWIJZEN

,,Op 1 april namen wij lunchroom De Belevenis over, die te koop was gezet. Voor ons een prachtige kans en een grote wens voor uitbreiding van onze horeca-capaciteit. Een ideale zichtlocatie in het hart van de Scheepjeshof. Winkelend publiek loopt er zo tegenaan na het passeren van de hoofdingang. Met de overname ging ook het voltallige personeel van De Belevenis mee. Dat is twaalf man, waarmee het totaal nu uitkomt op zesendertig.”

Twee jaar geleden ‘fladderde’ De Duck neer in de leegstaande winkel van V&D, na het vertrek van La Place. Janné: ,,Little Duck en De Duck versterken elkaar. Soms zit onze zaak stampvol. Voortaan hoeven onze gasten dan niet meer te wachten, maar kun je hen doorverwijzen naar onze tweede vestiging. En vice versa.”

HETZELFDE CONCEPT

Hetzelfde horecaconcept, dezelfde gastvrijheid, dezelfde culinaire kwaliteit. Alleen de weekmenu’s verschillen qua samenstelling. Met de overname zijn de menukaarten compleet vernieuwd, met mooie en verfijnde gerechten. Van biefstuk tot carpaccio en wraps. Koffie en espresso zijn van zeer professionele barista-kwaliteit. Dus niet wat er uit een gemiddelde koffiemachine komt. 

,,In de Scheepjeshof hebben we het interieur opgefrist en de service en kwaliteit naar een hoger niveau getild. Wat bovenaan staat? Warme gastvrijheid in een gemoedelijke en huiselijke ambiance. Heel ongedwongen.” 

De openingstijden van De Duck en Little Duck zijn ook gelijk. Op vrijdagavond kunnen gasten in beide vestigingen tot 21.00 uur aan tafel. De keuken is geopend tot 20.00 uur. De Duck beschikt over een af te sluiten ruimte voor presentaties, vergaderingen, babyshowers en (bruilofts)feesten. Rond Pasen gaat bovendien het terras op het Raadhuisplein open.

Als openingsactie krijgt u bij De Duck en Little Duck een gratis appelpunt bij de koffie. Bovendien volgen er scherpe weekaanbiedingen.

Zie www.deduckveenendaal.nl en www.littleduckveenendaal.nl 

Dit artikel wordt u aangeboden door De Duck en Little Duck. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van De Rijnpost.nl? Neem dan contact op met Marieke van Egdom (06-83627260, m.v.egdom@bdu.nl) of Frans de Kleuver (06-55780474, f.d.kleuver@bdu.nl).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie