Ary Polder en Camille Mentink hebben afgelopen week Konings Opticien & Optometrist na een verhuizing aan de Brouwersgracht 150 geopend.
Ary Polder en Camille Mentink hebben afgelopen week Konings Opticien & Optometrist na een verhuizing aan de Brouwersgracht 150 geopend. Astrid Meyer

Konings Opticien & Optometrist opent winkel aan Brouwersgracht

Zakelijk

VEENENDAAL Konings Opticien & Optometrist ontvangt haar klanten nu aan de Brouwersgracht 150. ,,We hebben hier een mooie nieuwe winkel met veel meer ruimte om mensen te adviseren. En een bredere collectie van onze bekende merken brillen en zonnebrillen te tonen. Deze is uitgebreid met nog meer mode-merken’’, laat Ary Polder zien.

Lopend door de grote deur tegenover het Stadsstrand is Konings Opticien & Optometrist een beleving om binnen te komen. De hoge ruimte is met industriële elementen ruimtelijk en toch heeft iedere hoek een eigen functie. ,,De nieuwe winkel is bijna drie keer zo groot als de oude winkel en bij de doorkijk vanaf de voordeur zie je de vier meetruimten waar we in alle rust onze oogmetingen kunnen doen’’, vult Camille Mentink aan. 

De beide eigenaren zijn blij deze stap genomen te hebben. ,,Leen Konings is in 1980 gestart met Konings Optiek in de Passage en is nog steeds bij ons werkzaam. Sinds 2001 ben ik eigenaar en Ary kwam in 2019 als eigenaar erbij.’’

RUIMER Plannen voor het uitbreiden van de winkel waren er al langer, maar in de Passage is dit niet gelukt. ,,Het is hier een prachtige nieuwe locatie, vlak bij de oude, waar we onze klanten nog steeds dezelfde uitstekende service kunnen blijven geven. De verkooptafels staan ruimer en er is een mooie kidslounge waar nog meer vrolijke monturen te zien zijn’’, toont Ary. 

,,U treft hier nog steeds de vaste gezichten en al onze specialismen. Met een aparte contactlensruimte, glasadviesruimte en al het werk dat onze optometristen doen. Onder andere in adviezen bij kinderen waar met verschillende methoden en hulpmiddelen je kunt voorkomen dat zij later een sterke oogafwijking ontwikkelen’’, legt Camille uit.

EERLIJKE PRIJS De collectie brillen ligt langs de wanden in kasten op glazen plankjes uitgestald en midden in de winkel staat de servicebalie. ,,We zijn heel content met onze keuze te verhuizen, zodat we onze klanten hier nog beter van dienst kunnen zijn. Konings Opticien & Optometrist biedt goede producten voor een eerlijke prijs’’, geeft Ary aan. ,,Denk daarbij aan Lindberg en ook Ray-Ban. En nieuwe modemerken als Gucci, Tom Ford en Chloé of het brillenmerken Anne & Valentin’’, besluit Camille. 

Er is genoeg te zien bij Konings Opticien & Optometrist aan de Brouwersgracht 150. Kijk voor de openingstijden of het maken van een persoonlijke adviesafspraak op www.koningsoptiek.nl 

Dit artikel wordt u aangeboden door Konings Opticien & Optometrist. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van De Rijnpost.nl? Neem dan contact op met Marieke van Egdom (06-83627260, m.v.egdom@bdu.nl) of Christoph Willemsen (06-20211008, c.willemsen@bdu.nl).

advertentie
advertentie
Afbeelding
Franse culinaire historie in Filmhuis Veenendaal: Délicieux 9 uur geleden
Afbeelding
Keuring van dikbillen in Achterberg gaat niet door 16 uur geleden
Afbeelding
Voor eind van het jaar wordt lot kerk duidelijk 16 uur geleden
Afbeelding
Toerisme-sector Heuvelrug ruimt zwerfafval Vuelta-parcours bij Rhenen op 11 aug, 15:28
Afbeelding
Bijzondere recordpoging: 700.000 dominostenen moeten gaan omvallen in Veense sporthal 11 aug, 10:32
Afbeelding
Classic Races op De Faktorij: ronkende motoren op Veens stratencircuit 11 aug, 07:30
Afbeelding
Rare rust Column 10 aug, 15:44