Notariskantoor Novia is verhuisd en ontvangt mensen nu in haar nieuwe kantoor aan de Kanaalweg 14A bij het centrum
Notariskantoor Novia is verhuisd en ontvangt mensen nu in haar nieuwe kantoor aan de Kanaalweg 14A bij het centrum Nadine van Spanje

Nieuw adres voor Notariskantoor Novia: ‘Toegankelijkheid is belangrijk’

8 december 2021 om 16:00 Zakelijk

VEENENDAAL Notariskantoor Novia heeft 8 december de deuren geopend aan de Kanaalweg 14A. ,,We kunnen nu onze bezoekers ontvangen in een groter onderkomen, waar we voldoende spreekkamers hebben. En het kantoor is beter toegankelijk voor iedereen’’, laat notaris mr. Saskia Lucassen weten.

Zij nam vijf jaar geleden het kantoor over van notaris Vinke, die aan het begin van de Kerkewijk zijn kantoor heeft gehad. ,,Deze was daarna enige tijd tegenover de Petrakerk te vinden, waar ik het notariaat heb overgenomen. De afgelopen vijf jaar is Novia verder gegroeid. Naast een toegevoegd notaris en kandidaat-notaris heb ik nog acht mensen in dienst voor al het ondersteunend werk. Hiermee waren we eigenlijk uit ons jasje gegroeid in het statige pand. Wel had ik een aantal wensen voor onze nieuwe huisvesting, want toegankelijkheid is belangrijk wanneer we mensen van dienst willen zijn!’’, vervolgt Lucassen. Na enig zoeken koos zij voor een verhuizing naar Kanaalweg 14A; de straat achter de Brugkerk.

LAAGDREMPELIG ,,Eén van de overwegingen was het kantoor weer in de buurt van het centrum te huisvesten. Dit maakt een bezoek laagdrempelig om tussen de boodschappen door ook even langs ons kantoor te kunnen komen. We hebben hier een betere eigen parkeergelegenheid direct voor de deur. En met de aanpassing van een hellingbaan is het gebouw voor iedereen goed toegankelijk. Binnen hebben we het kantoor ruimtelijker gemaakt door muren weg te breken en er is een extra spreekkamer ingericht. Hiermee is nu voldoende ruimte om meer bezoekers goed te kunnen ontvangen. Voor het personeel is de grote zolder ingericht om tussendoor te ontspannen en zij kunnen nu ook buiten zitten.’’ Het gebouw heeft verder een frisse opknapbeurt met schilderwerk gehad, waarmee het een prachtig nieuw onderkomen is voor Notariskantoor Novia.

ADVIEZEN De notaris is hier mensen van dienst bij nalatenschappen en opstellen van (levens)testamenten. ,,Hierin zien wij een belangrijke rol om alles goed voor mensen te regelen. Met een duidelijk advies stellen we met u alle documenten op om dit voor de familie in orde te maken. Daarnaast kom je langs de notaris bij het kopen van een huis, maar ook zakelijk verzorgen we veel adviezen en juridische stukken voor zelfstandigen en MKB’’, besluit notaris mr. Saskia Lucassen. Voor een bezoek kunt u nu terecht aan de Kanaalweg 14A en kijk voor meer informatie op: www.notariskantoornovia.nl 

Deze advertorial wordt u aangeboden door Notariskantoor Novia. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van De Rijnpost.nl? Neem dan contact op met Marieke van Egdom (06-83627260, m.v.egdom@bdu.nl).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie