Afbeelding
Marco Diepeveen

De computerspecialist: Bouwen van pc’s op maat bij MMC Veenendaal

2 april 2024 om 15:59 Zakelijk

VEENENDAAL Op MMC Veenendaal kun je bouwen en met MMC Veenendaal kun je bouwen. Desktops en game pc’s worden volledig op maat samengesteld en gebouwd. Zo is elk systeem uniek, omdat ook iedere klant uniek is. 

Laptops en tablets zijn redelijk standaard systemen, die universeel in de fabriek worden gemaakt. Maar voor desktops en game pc’s kan sprake zijn van volledig maatwerk. ,,Klantspecifiek bouwen betekent dat alles volledig naar wens van de klant wordt samengesteld. Finetunen tot in de finesses. Echt custom built dus”, zegt medewerker Tom. 

PAKKETTEN

,,De klant heeft alle vrijheid. Bepaal zelf de snelheid, kracht en hardware die je belangrijk vindt. Onze techneuten hebben een schat aan expertise en kennen de performance van verschillende systemen. We zijn ook bijna allemaal gamers. Dus voor ons is jouw perfecte pc bouwen bijna kinderspel. Op woensdag en zaterdag is het mogelijk om samen met een professional te bouwen. Binnen een week is de assemblage klaar, inclusief de geïnstalleerde gewenste software.”

MMC Veenendaal werkt met vier pakketten of gradaties van assemblage. Basic (klein en compact) is het basisniveau, Proline (uitgebreid) en Xtreme (voor professionele grafische toepassingen, video en fotobewerking). Proline is als ‘middenklasser’ het populairst. Het bouwpakket Gaming is bedoeld voor speciaal geprepareerde game pc’s. 

NIETS OVERBODIGS

Voordeel van custom build is dat voor jouw overbodige applicaties achterwege blijven. Maatwerk betekent ook optimaal en efficiënt maatwerk. ,,Waarom betalen voor iets wat je toch niet gebruikt? Een oudere, weinig ervaren gebruiker stelt andere eisen op computergebied dan een fanatieke gamer.”

Het kan zo ‘gek’ worden als je wilt, met alle denkbeeldige toeters en bellen. Een sterke ventilator of een vloeistof gekoelde pc? Uitgebreide RGB-verlichting, een roze computerkast? Voor bedrijven systemen met extra rekenkracht? ,,Alles is te leveren. Jouw wensen, jouw specificaties, onze creatie.”

Bij reparatie of vervanging van onderdelen is het bij een zelfbouw pc gemakkelijker om de diagnose te stellen dan bij een standaard computersysteem. ,,We kennen de samenstelling van de pc vanbinnen en vanbuiten. En weten daardoor sneller waar het probleem schuilt en kunnen gemakkelijker onderdelen vervangen. Binnen één dag is een besteld onderdeel al in huis. Elders duurt het opsturen van een kapotte pc vaak wel vier tot zes weken.”

Dit artikel wordt u aangeboden door Multimedia Center Veenendaal, Brouwersgracht 234 in Veenendaal, tel. 0318-830220, info@mmcveenendaal.nlwww.mmcveenendaal.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie