Teunis van der Heiden (links) met Tim Rodenburg bij de kick-off van FietsJeFit.com.
Teunis van der Heiden (links) met Tim Rodenburg bij de kick-off van FietsJeFit.com. Jan-Fotografie

Prijzen winnen en geld besparen met FietsJeFit.com

23 maart 2022 om 07:00 Verkeer en vervoer

VEENENDAAL Nu het volop lekker weer is én de brandstofprijzen de pan uit rijzen, is fietsen naar je werk een uitstekend idee. Helemaal als je ook nog meedoet aan FietsJeFit.com waarmee je, via de gratis app, leuke prijzen kunt winnen. Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal (BOV) en gemeente Veenendaal stimuleren deze uitdaging om vaker te fietsen via een grootscheepse mediacampagne.

BOV-bestuurslid Teunis van der Heijden: ,,Als je twee keer per week de fiets in plaats van de auto pakt naar je werk, bespaar je per jaar al gauw 500 euro. Je komt met een lekker fris hoofd op je werk en weer thuis en je conditie wordt beter. Bijkomend voordeel is dat je al gauw een paar kilo afvalt.”

Iedereen kan zich aanmelden op FietsJeFit.com, de gratis app downloaden en meedingen naar leuke prijzen die regelmatig worden uitgeloofd, zoals een hotelovernachting voor 2 personen. ,,Dus ook als je alleen in je vrije tijd fietst. Een andere optie is je bedrijf aanmelden en dan je collega’s uitdagen mee te doen.” 

Ook voor werkgevers heeft Van der Heijden een tip: ,,Denk eens aan een goed fietsplan, zoals Lease A Bike. Het gaat buiten de WKR om en geeft medewerkers vaak het laatste zetje om voordelig bijvoorbeeld een elektrische fiets te kopen met gespreide betaling. En het wordt als een aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarde gewaardeerd!” 

Meer informatie over de campagne FietsJeFit is te vinden op BOVeenendaal.nl, net als een overzicht van een aantal fiscale fietsregelingen. Hier staan ook de contactgegevens van Mobiliteitsmakelaar Daan Zegwaard, die bedrijven in Veenendaal gratis kan adviseren over het stimuleren van fietsen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie