Afbeelding
Keolis

Aansluiting trein en bus wijzigt op stations in Veenendaal

2 september 2021 om 11:14 Verkeer en vervoer

VEENENDAAL Vanaf 8 september wijzigt op woensdagen de dienstregeling van de NS op het traject Nijmegen-Schiphol. De NS en ProRail testen dan elke woensdag tot en met 8 december 2021 de nieuwe tienminutendienstregeling. In verband met de nieuwe dienstregeling van de NS wijzigen mogelijk de aansluit- en overstaptijden op de bussen op station Veenendaal Centrum, Veenendaal West en Veenendaal-De Klomp.

Voornamelijk op station Veenendaal-De Klomp worden de overstaptijden overdag langer. Vervoerders Syntus Utrecht en RRReis vragen reizigers rekening te houden met gewijzigde aankomst- en vertrektijden van de treinen, waardoor de aansluiting op de bussen afwijkt op de woensdagen. Ook adviseren de vervoerders haar reizigers om voor vertrek de reisplanner te raadplegen, voor een actueel reisadvies. Op syntusutrecht.nl/testdagen en RRReis.nl/testdagen is meer informatie te vinden.

De nieuwe dienstregelingen van de NS, Syntus Utrecht en RRReis gaan in per 12 december 2021. De busvervoerders zijn momenteel bezig om te kijken of de nieuwe dienstregeling van de bussen kan worden afgestemd op de nieuwe dienstregeling van de NS.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie