Afbeelding
Annemieke van der Togt

Reneé van Wegberg en Bettina Holwerda met #PERFECT in Theater Lampegiet

21 januari 2023 om 10:29 Podiumkunsten

VEENENDAAL Renée van Wegberg en Bettina Holwerda nemen het publiek in hun voorstelling #PERFECT mee in hun leven als vrouw, moeder en ondernemer aan de hand van persoonlijke verhalen en mooie liedjes. Van een afstandje lijkt het leven soms perfect, maar is dat ook echt zo? Donderdag 2 februari is de voorstelling te zien in Theater Lampegiet.

Moeder zijn, een fijne relatie én een mooie baan hebben: dat klinkt best wel perfect. Als je dan alleen wéér te laat bent voor een afspraak of de zoveelste gebroken nacht achter de rug hebt, voelt het toch een beetje anders. ,,#PERFECT is een theaterconcert met herkenbare verhalen door vrouwen van nu, over kinderen, een succesvol huwelijk en dan misschien toch scheiden, een samengesteld gezin en het runnen van een succesvolle onderneming. De verhalen en anekdotes worden afgewisseld met mooie liedjes om naar te luisteren of juist keihard bij mee te zingen”, schrijft het theater in een persbericht.

Reneé van Wegberg is een Nederlandse zangeres en musicalactrice en is onder andere bekend van haar vertolking van Liesbeth List. Ze heeft voor deze vertolking en de rol van Alison Bechdel in de musical Fun Home de prijs voor De Beste Vrouwelijke Hoofdrol gewonnen. Ook Bettina Holwerda is een Nederlandse musicalactrice en bekend van onder andere Grease, Hair en Woezel en Pip. Zij is erg actief op Instagram en heeft al meer dan 100.000 trouwe volgers. 

De voorstelling begint om 20.00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar voor via www.lampegiet.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie