Syb van der Ploeg, Edward Reekers, Maarten Peters en Brenda Bee hebben het op zich genomen om de allergrootste hits uit het VK naar de Nederlandse podia te brengen.
Syb van der Ploeg, Edward Reekers, Maarten Peters en Brenda Bee hebben het op zich genomen om de allergrootste hits uit het VK naar de Nederlandse podia te brengen. Harrie Muis

‘De beste muziek van Britse bodem’ in Theater Lampegiet

10 juni 2022 om 07:02 Muziek

VEENENDAAL Met The Best of Britain sluit Theater Lampegiet op donderdag 16 juni het theaterseizoen af. Later deze maand wordt de programmering van seizoen 2022-2023 bekendgemaakt. De verkoop gaat in augustus van start. ,,De laatste weken van het seizoen waren regelmatig goed voor een volle theaterzaal”, aldus Lampegiet. ,,Het publiek weet het theater weer goed te vinden.” 

Als uitsmijter voor de zomerstop spelen The Best of Britain-muzikanten, die hun sporen verdiend hebben in diverse Nederlandse bands, de zaal nog een keer plat. In een avondvullende show vol bekende hits uit het Verenigd Koninkrijk zingen vier vocalisten met de band. Samen brengen ze een show vol nostalgie en bekende meezingers.

JEUGD HERLEVEN Syb van der Ploeg, Edward Reekers, Maarten Peters en Brenda Bee hebben het op zich genomen om de allergrootste hits uit het VK naar de Nederlandse podia te brengen. Veel bezoekers herleven hun hele muzikale jeugd opnieuw en ontdekken dat de teksten nog kraakvers in het geheugen zitten. 

Tijdens de voorstelling kan er worden meegezongen met muziek van onder anderen U2, The Rolling Stones, Supertramp, The Beatles, Led Zeppelin en George Michael. ,,De combinatie van wereldhits en supermuzikanten, maakt het tot een ongekende sfeer en echt The Best of Britain.”

De voorstelling begint om 20.00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar voor 29,50 euro via www.lampegiet.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie