Afbeelding
Foto: Getty Images

Welke woonstijl kies jij voor de komende winter?

14 september 2023 om 18:33 Partnercontent

Als de zomer op zijn eind loopt willen mensen het thuis weer knus en gezellig maken. De dagen van tot ’s avonds laat op het terras of balkon zitten zijn weer voorbij, het wordt weer vroeger donker en de temperatuur daalt. Over niet al te lange tijd slaat de regen weer striemend tegen de ramen of giert een najaarsstorm om het huis. Dan is het extra fijn om het thuis warm, knus en gezellig te hebben. Je kunt volop inspiratie opdoen met de meubeltrends van het seizoen 2023/2024.

Warme kleuren voor de winter
De komende herfst en winter kiezen we voor warme kleuren. Aardetinten, bruin en groen schakeringen. En we kiezen steeds vaker voor design meubels. Shoppen bij Kötter wonen kan in dat opzicht zeer inspirerend zijn. Je weet dan vrij zeker dat jouw meubels niet sprekend lijken op die van de buren. Die kans loop je wel als je ze koopt bij een bekende meubelketen. Ook de kwaliteit laat dan soms te wensen over. Natuurlijk hangt er aan design meubels een hoger prijskaartje. Maar je koop wel altijd waar voor je geld.

Waar koop je je meubels?
Steeds meer mensen kopen het liefst alles online .Winkelen via internet is in een aantal jaren tijd razend populair geworden. Maar soms wil je zien wat je koopt. Bij meubels is dat zeker het geval. Daarom is een bezoek aan de woonboulevard Oldenzaal zo leuk. Je kunt je eindeloos laten inspireren voor de inrichting van de woonkamer, de slaapkamer of je werkkamer. Vergelijken en combineren en op die manier tot een fraai geheel komen, dat is het doel. Als je zelf winkels bezoekt kun je ook zien hoe de kleuren in het echt zijn. Die willen op een foto op een website soms toch net wat anders overkomen dan in het echt.

Het interieur aanpassen met accessoires
Natuurlijk hoef je niet meteen alles nieuw te komen bij het wisselen van het seizoen. Je kunt ook het interieur aanpassen met accessoires. Kussens of een mooie deken of grand foulard op de bank geven vaak al een heel andere uitstraling. Ook met vazen of een tafellamp kun je de woonkamer een compleet andere uitstraling geven. En dat doe je net zo gemakkelijk opnieuw als het voorjaar weer aanbreekt en je weer verlangt naar frisse en lichte kleuren.

Moet je de woontrends volgen?
Net zoals met kleding hoef je natuurlijk de woontrends niet te volgen. Of je pikt er die dingen uit die je aanspreken. Als groen in de mode is en dat is niet jouw kleur dan houdt niets je tegen om daar niet voor te kiezen. Er zijn altijd wel andere trends die je wel zullen aanspreken. Het voordeel van online inspiratie opdoen is dat je in een paar uur tijd van alles kunt bekijken in plaats van uren onderweg te zijn en van winkel naar winkel te gaan. Als je weet wat je zoekt kun je gericht gaan shoppen. Daarmee bespaar je heel wat tijd.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie