Afbeelding
Foto door Jill Wellington via Pexels

Tips voor het kiezen van de leukste teddy jassen voor deze winter

7 december 2022 om 07:50 Partnercontent

Teddy jassen zijn de absolute trend van het moment. Met een teddy jas kun jij de koude dagen heerlijk warm doorbrengen. Ze zijn niet alleen lekker warm, maar ook heerlijk zacht en comfy. Er zijn ontzettend veel verschillende teddy jassen, waardoor je precies kunt kiezen voor de kleur en lengte die bij jou passen. Een teddy jas is heel comfortabel en zorgt met de leukste combinaties ook nog eens voor een fashionable look. Om je te helpen bij het kiezen van de leukste teddy jassen en hoe je ze kunt combineren, hebben wij tips voor je op een rijtje gezet.

Comfy en fashionable met de leukste teddy jassen

Je ziet momenteel ontzettend veel teddy jassen in het straatbeeld en op social media voorbij komen. En dat is natuurlijk niet voor niets. Een teddy jas is super fluffy en zacht, waardoor het waarschijnlijk één van de meest comfy jassen ooit is. Teddy jassen zijn er in veel verschillende soorten en maten, zodat er voor iedereen een geschikte jas bijzit. Zo kun je gaan voor een leuk patroon, een bepaalde kleur, een spijker teddy jas of natuurlijk de klassieke beige teddy jas. Hierdoor kun je de teddy jas kiezen die past bij jouw gewenste look en stijl.

Teddy jassen voor elk figuur

Teddy jassen zijn voor iedereen geschikt. Het maakt niet uit of je een vol of een slank figuur hebt, een teddy jas is heel flatterend voor verschillende figuren. Naast de verschillende kleuren en prints, heb je ook teddy jassen in verschillende maten. Zo kun je gaan voor een lange teddy jas of een korte teddy jas. Lange teddy jassen komen een stuk over de knie. Korte teddy jassen vallen zo rond de heupen. Wanneer je vollere heupen hebt is bijvoorbeeld een lange teddy jas een goede keuze voor jouw figuur. Wanneer je het snel koud hebt is een lange teddy jas ook heel geschikt. Met een lange jas hoef je nooit meer bang te zijn voor koude benen.

Hoe teddy jassen combineren?

Je kunt teddy jassen heel gemakkelijk combineren voor een mooie en bijpassende look. Zo kun je de teddy jas matchen met kleding en accessoires met dezelfde kleuren. Hiermee creëer je een look waar één of twee kleuren centraal staan en heb je een mooi en stylish geheel. Heb je een teddy jas met een bepaald patroon en kleur? Dan kun je de kleuren van het patroon subtiel terug laten komen in de rest van je outfit en accessoires. Je kunt je teddy jas ook perfect combineren met andere teddy kledingstukken, zoals bijvoorbeeld een teddy scrunchie. Hierdoor heb je een fashionable outfit die je toch lekker warm zal houden tijdens de koudere dagen.

Een warme en fashionable jas voor de winter

Teddy jassen zijn heel populair, omdat ze zo lekker comfy maar toch ook fashionable zijn. Er zijn ontzettend veel verschillende teddy jassen, waardoor je kunt kiezen voor het patroon en de kleuren die jij mooi vindt. De jassen zijn er in alle soorten en maten, waardoor ze heel geschikt zijn voor verschillende figuren. Daarnaast zijn teddy jassen makkelijk te combineren met andere kledingstukken en accessoires. Eén ding is zeker, met een teddy jas zie je er gegarandeerd fashionable uit en heb je het heerlijk warm deze winter!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie