Afbeelding
Jan van den Brink

Weer een kerstfair in de Rhenense binnenstad

7 december 2023 om 14:22 Overig

RHENEN Winkeliersvereniging ‘Rhenen Stad’ houdt zaterdag 16 december in samenwerking met Carnavalsvereniging de Cunehearen weer een kerstfair in Rhenen. Met een diversiteit aan kramen en gezelligheid op de Fred van de Paltshof, allerlei activiteiten rond een sfeervol ingerichte tent op het Henk Deysplein, winterse activiteiten rond de Cunerakerk en optredens in het hele centrum belooft het weer iets moois te worden.

De kerstfair is niet meer weg te denken uit Rhenen. Je merkt aan de inwoners dat er in de donkere maand december behoefte is aan gezelligheid in het centrum. Voorzichtig wordt nagedacht over een extra dag op vrijdag. Zo ver is het echter nog niet. Misschien dat er binnen de huidige organisatie voldoende energie is om het volgend jaar een keer te gaan proberen.

BALLENTENT

De kerstbingo op vrijdagmiddag 15 december is alvast een voorloper, een initiatief vanuit de Cunehearen. Het oorspronkelijke idee is om deze dagen wat meer aandacht te besteden aan mensen die niet vaak het huis uit komen maar dat eigenlijk graag zouden willen. Deze willen we de tent in krijgen en een leuke middag bezorgen. Om te beginnen is het streven om de kerstballentent op het Henk Deysplein deze middag gevuld te krijgen met 100 bingo-gasten, jong en oud. Entree is gratis en er zijn leuke prijzen te winnen.

Meer informatie over de fair is te vinden op de website www.cunehearen.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie