Afbeelding
Marcel Nagtegaal

Jamsessie Veenendaal: Samen muziek maken in Downtown

5 december 2022 om 13:38 Overig Deel je nieuws

Elke tweede vrijdag van de maand organiseren Veense muzikanten in samenwerking met Vlow0318 jamsessies in Downtown aan de Tuinstraat 133 in Veenendaal.

Aanstaande vrijdag 9 december om 20.00u is het alweer tijd voor de laatste sessie van 2022! Toegang en deelname zijn gratis.

Junior sessie
De avond begint om 19:00u met de Junior sessie. Deze laagdrempelige sessie is bedoeld om leerlingen van de Veense muziekscholen en jonge muzikanten die nog niet zoveel ervaring hebben de kans te geven te proeven aan het samen muziek maken. Wanneer je een paar akkoorden op je gitaar kunt spelen of een basisritme op een drumstel is dat al voldoende om mee te kunnen doen!

Om 20.00u trapt de huisband de jamsessie voor meer ervaren muzikanten af. Na een kort optreden stellen zij hun instrumenten graag ter beschikking aan jou. Zangmicrofoons, een piano, een drumstel, een gitaar, een basgitaar en natuurlijk de bijbehorende versterkers zijn aanwezig. Bespeel je een ander instrument? Neem dan je eigen instrument even mee.

Verzoeknummers
Weet je al wat je wilt spelen en vind je het fijn als de huisband jouw song kan meespelen? Stuur je verzoeknummer dan alvast in op https://jamsessieveenendaal.nl of mail naar info@jamsessieveenendaal.nl.

Iedereen is welkom
Ben je zelf geen muzikant maar kom je graag meegenieten onder het genot van een hapje en/of drankje? Of wil je voor je je zelf aan het podium waagt eerst een keertje de kat uit de boom komen kijken? Ook dan ben je natuurlijk van harte welkom.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie