Enthousiaste vrijwilligers op de kledingafdeling
Enthousiaste vrijwilligers op de kledingafdeling Marleen Koudijs

dorcaswinkel veenendaal viert feest

17 oktober 2022 om 14:08 Overig Deel je nieuws

De feestweek in de Dorcas-kringloopwinkel Veenendaal is van 1 tot en met 5 november. Een feestweek met tal van activiteiten en kortingsacties. Aanleiding voor het feest is de uitbreiding van de winkel met een bovenverdieping. ‘De kledingafdeling is in z’n geheel naar boven verhuisd,’ vertelt bestuurslid Marleen Koudijs. ‘Er is ook een lift aangelegd en daar wordt gretig gebruik van gemaakt. Ik ben erg blij dat we die hebben! Beneden is het ruimer geworden, elke afdeling heeft er een stukje bij gekregen. We kunnen meer spullen kwijt en de winkel is ruimer opgezet. Je kunt nu nog gemakkelijker met rolstoelen, scootmobielen en kinderwagens door de winkel rijden.’ De feestweek start dinsdagavond 1 november met een Ladies Night. Er is plek voor 110 vrouwen. Entreekaartjes kosten 10 euro en zijn verkrijgbaar in de winkel. De Ladies Night duurt van half acht tot tien uur en je wordt een avond lang verwend. Er is lekkers, een spetterende modeshow en na afloop krijg je een goodiebag mee naar huis. Dit is ook de start van de kerstverkoop, dus je kunt als eerste onze mooie kerstartikelen shoppen. Woensdag 2 november is er van 10 uur tot 15 uur een taxatiedag, met medewerking van veilinghuis Onder De Boompjes. Een soort Tussen Kunst en Kitsch. Heb je mooie spulletjes in huis en wil je wel eens de waarde ervan weten? Er zitten twee taxateurs klaar om ze te beoordelen. Wie weet, misschien blijkt dat je een waardevol kunstwerk in huis hebt! Per artikel kost het taxeren 2,50 euro en je kunt maximaal vier artikelen laten taxeren. Donderdag 3 november krijgen klanten het goedkoopste artikel op hun bon gratis. Een mooie actie, die flink wat kan opleveren voor de klant. De actie geldt niet voor aankoop meubelen. Vrijdag 4 november kunnen klanten 1 minuut gratis shoppen winnen. De kassabon gaat in een grote pot en de voorzitter van de winkel trekt een winnaar. Zaterdag 5 november is speciaal voor de kids, met onder andere kleurplaten en een grabbelton. De hele week is de mooie tentoonstelling Portraits of Power te zien op de nieuwe bovenverdieping. Een reeks portretten en verhalen van krachtige vrouwen uit de landen waarin Dorcas werkt. Vlak voor de feestweek gaat in de winkel de landelijke Dorcas Voedselactie van start. Op een prominente plek in de winkel komt een kartonnen oma uit Oost-Europa te staan. Zij heeft een aantal kaartjes met verschillend geprijsde producten in de aanbieding. Klanten kunnen deze afrekenen bij de kassa en dragen zo bij aan voedselhulp aan de armste gebieden in Oost-Europa. 

De vrijwilligers van Dorcaswinkel Veenendaal hebben er erg veel zin in. Het wordt een mooie, volle week met heel veel actie en plezier. Iedereen is van harte welkom! 

Dorcaswinkel Veenendaal is gevestigd aan de Fokkerstraat 14. De openingstijden zijn woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie