Marije Stegenga schenkt samen met collega's van CDA Veenendaal koffie aan automobilisten die op de rondweg in de file staan.
Marije Stegenga schenkt samen met collega's van CDA Veenendaal koffie aan automobilisten die op de rondweg in de file staan. Alies Katenberg

Marije Stegenga uit Veenendaal kandidaat voor de Provinciale Staten voor het CDA

9 oktober 2022 om 13:02 Overig Deel je nieuws

Op 15 maart 2023 mogen we weer naar de stembus om de onze stem uit te brengen voor de provinciale staten van Utrecht. De meeste partijen maken rond oktober de lijst bekend voor deze komende verkiezingen, zo ook het CDA. Tijdens de algemene ledenvergadering van afgelopen donderdag 29 september is gedeputeerde Mirjam Sterk voorgedragen en unaniem verkozen als lijststrekker voor het CDA.

Marije Stegenga uit Veenendaal is verkozen als kandidaat op plek 9 op de lijst. Marije Stegenga: “Ik ben vereerd dat het CDA mij het vertrouwen heeft gegeven als kandidaat voor de Provinciale Statenverkiezingen. Ik kijk er naar uit om Veenendaal weer te vertegenwoordigen op de kieslijst. Mocht de kiezer mij het vertrouwen geven, dan ga ik me de komende vier jaar hard maken voor een betere ontsluiting van Veenendaal en een verbindend politiek middenveld zodat er echt resultaten kunnen worden bereikt voor de toekomst van onze regio.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie