Oefening in SneeuwFit-training
Oefening in SneeuwFit-training Nico de Gouw, skivereniging

In zomertemperatuur voorbereiden op wintersport

18 augustus 2022 om 23:26 Overig Deel je nieuws

Terwijl het ene hitterecord op het andere volgt, werkt de skivereniging Gelderse Vallei alweer aan de conditie van wintersportliefhebbers. Op woensdagavond 31 augustus 20.00 uur start een SneeuwFit-cursus in de gymzaal bij de Steenblokbasisschool aan de Zoete Inval in Veenendaal. 

Deze voorbereiding op de wintersport wil sneeuwliefhebbers helpen om hun fysieke conditie op peil te brengen en daarmee straks het risico op spierpijn en blessures tijdens de wintersportvakantie te verkleinen. Dit gebeurt met uithoudings-, balans-, spier- en ski-imitatie-oefeningen. De lessen zijn op eigen niveau, geschikt voor jong en oud, beginner en gevorderde en staan onder deskundige leiding van Dick Nap, een bekende in de Veenendaalse sportwereld. Er wordt rekening gehouden met het coronaprotocol Verantwoord Sporten. 

De cursus telt 27 lesweken tot eind maart. Vanaf begin oktober of later mee komen doen, kan ook. Er is een gratis proefles voor wie eerst kennis wil maken met SneeuwFit. De training wordt ook gehouden in Ede (donderdagavond) en Bennekom (maandagavond).  

Meer informatie en aanmelden: www.skigeldersevallei.nl en via Fenna Fleer, secretaris skivereniging Gelderse Vallei, tel. (0318) 641124, e-mail skigeldersevallei@hetnet.nl. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie