Balansoefening in SneeuwFit-training skivereniging Gelderse Vallei.
Balansoefening in SneeuwFit-training skivereniging Gelderse Vallei. Foto: Nico de Gouw

Voorbereiding in Veenendaalop de wintersport

30 augustus 2021 om 09:40 Algemeen

Veenendaal - Na de schoolvakanties komt het najaar in zicht en denken veel mensen weer aan de wintersport. Afgelopen jaar kwam daar door de coronamaatregelen niet veel van terecht. 

Des te meer hoop is er voor komend seizoen. Om de conditie op peil te brengen en het risico op spierpijn en blessures te verkleinen, start de skivereniging Gelderse Vallei in Veenendaal een SneeuwFit-cursus. Deze fysieke training is op woensdagavond van 20.00 tot 21.00 uur in de gymzaal bij de Steenblokbasisschool aan de Zoete Inval. 

Conditie-, balans-, spier- en ski-imitatie-oefeningen helpen de wintersportliefhebbers om zich voor te bereiden op hun ski-, snowboard- of langlaufvakantie. Deze lessen zijn op eigen niveau, geschikt voor jong en oud, beginner en gevorderde en staan onder deskundige leiding van Guno Burgzorg en Dick Nap, een bekende in de Veenendaalse sportwereld. Er wordt rekening gehouden met het coronaprotocol Verantwoord Sporten. 

De cursus telt tot eind maart 27 lesweken. Vanaf eind september of eind oktober mee komen doen, kan ook. Er is een gratis proefles voor wie eerst kennis wil maken met SneeuwFit. Meer informatie en aanmelden: Fenna Fleer, secretaris skivereniging Gelderse Vallei, tel. (0318) 641124, e-mail skigeldersevallei@hetnet.nl en via de website www.skigeldersevallei.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie