Het echtpaar Kühlman kreeg vandaag bezoek van burgemeester Hans van der Pas, die namens de gemeente Rhenen zijn gelukwensen kwam overbrengen.
Het echtpaar Kühlman kreeg vandaag bezoek van burgemeester Hans van der Pas, die namens de gemeente Rhenen zijn gelukwensen kwam overbrengen. Jan van den Brink

Arie en Elly vieren 55-jarig huwelijksfeest ook met buren

Mensen

RHENEN Arie Kühlman (77) en Elly Kühlman- van Stam kregen vandaag bezoek van de Rhenense burgemeester Hans van der Pas. Die kwam namens de gemeente het echtpaar de gelukwensen overbrengen vanwege het feit dat het 55-jaar met elkaar getrouwd is.

Het echtpaar is inmiddels al ruim vijf jaar woonachtig in Rhenen. Arie Kühlman komt oorspronkelijk uit Zoetermeer. Elly is een Haagse. Beiden waren jaren werkzaam in de administratieve sector. Elly had daarnaast een pedicurepraktijk. Voordat het echtpaar naar Rhenen verhuisde was het woonachtig in Veenendaal alwaar het een huis in de vrije sector bewoonde. ,,We zijn op den duur op zoek gegaan naar een klein appartement. Die vonden we in Rhenen. Daar wonen we inmiddels met veel plezier. We hebben nog wel binding met Veenendaal. Zo zijn we nog steeds actief lid van ‘Wijs met je wijk’. Een initiatief van buurtbewoners in het Petenbos die de buurt levendig wil houden.  Arie doet aan biljart en is lid van een vereniging in Kesteren. Hij zit graag op de fiets en wandelt ook veel. Wandelen mag ik ook graag doen. Daarnaast schilder ik’’, vertelt Elly.

Het jubilerende echtpaar heeft een zoon en twee dochters. Daarnaast voelt het zich rijk bedeeld met vier kleinkinderen. Elly vertelt verder: ,,Over een maand komt onze zoon over vanuit Singapore, waar hij woonachtig is. Dan gaan we er een extra leuk feest van maken. Maar eerst vieren we onze trouwdag met al onze buren.’’

advertentie
advertentie
Afbeelding
Bakken en smullen op Burendag in de buurt- en dorpshuizen 13 uur geleden
Afbeelding
Stormschade aan de Paddestoelenlaan 14 uur geleden
Afbeelding
Plaza Cultura geopend door wethouder Dylan Lochtenberg 16 uur geleden
Afbeelding
Grebbeconcours voor paarden en pony’s op de Grebbeberg 18 uur geleden
Afbeelding
Burgemeester Kats met Foodvalley naar Brussel 18 uur geleden
Afbeelding
Aanrijding tussen politieauto en personenauto Veenendaal 22 uur geleden
Afbeelding
Graciun verkoopt Straatnieuws in Veenendaal: ‘In Nederland ligt mijn toekomst’ 23 uur geleden