'De Blauwe Schuur' winnaar Stadsquiz Rhenen 2023
'De Blauwe Schuur' winnaar Stadsquiz Rhenen 2023 Jan van den Brink

‘De Blauwe Schuur’ glorieus winnaar van Stadsquiz Rhenen editie 2023

18 november 2023 om 10:00 Maatschappelijk

RHENEN Het team van ‘De Blauwe Schuur’ eindigde vorig jaar ook al hoog op de ranglijst en dit jaar pakte het de hoofdprijs, goed voor 2000 euro in contanten dat volledig in de verenigingskas wordt gedeponeerd. Het team dat in brasserie Van Toor bijeen kwam wist in de eindrangschikking 3 punten voor te blijven op het E-team, het team van de Ericaschool dat 1000 euro wist te winnen. Het team ‘Almost all Import’ bestaande uit leden van ‘Stichting Vrienden van de Gedachtenis’, dat met hetzelfde aantal punten met joker als de nummer 2, eindigde als 3e en incasseerde 500 euro.

,,Dan hebben we het in de huiskamer toch iets te gezellig gehad’’. Dat was de reactie van een van de vrouwelijke deelnemers toen ze de einduitslagenlijst onder ogen kreeg. Moest constateren dat haar team op de lijst van dit jaar een fikse daling had gemaakt ten opzichte van vorig jaar. ,,Volgend jaar dan maar weer wat serieuzer te werk gaan’’, was de reactie van een van haar mannelijke teamgenoten. Grote winnaar van de Stadsquiz Rhenen 2023 werd zwemvereniging ‘De Blauwe Schuur’ een team dat bestaat uit leden van genoemde vereniging uit Rhenen. 

SFEER

Na het optreden van mannen zanggroep ‘Fellows Rhenen’ kreeg burgemeester Hans van der Pas uit handen van zijn vrouw, deel uitmakend van de jury, de uitslagenlijst overhandigd. Na enige spannende minuten maakte hij in Bollee Events aan de Grebbeweg de prijswinnaars bekend. Gedurende avond heerste er een gezellige sfeer. Maar liefst 44 teams hadden dit jaar deelgenomen aan de Stadsquiz Rhenen. Op naar het eerste lustrum, de 5eeditie sprak de voorzitter van Stadsquiz Rhenen. Na afloop van de prijsuitreiking werd het onder muzikale klanken van dj Mella nog gezellig teruggeblikt op de quiz van dit jaar.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Henk Jansen
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie