Gijs van de Hoef en Kees Huibers bij één van de verskeukens van Jumbo Huibers
Gijs van de Hoef en Kees Huibers bij één van de verskeukens van Jumbo Huibers Gijs van de Hoef / Jumbo Huibers

Gijs van de Hoef en Jumbo Huibers starten samenwerking!

25 mei 2023 om 10:18 Lokaal Deel je nieuws

Vanaf donderdag 1 juni start de samenwerking tussen ‘de beste groenteman van Nederland’ Gijs van de Hoef en Jumbo Huibers. Vanaf dat moment ligt er een vers en ambachtelijk assortiment verse maaltijden, wraps, rauwkosten en soepen van Gijs van de Hoef bij de verskeukens van de drie vestigingen van Jumbo Huibers.

Een unieke lokale samenwerking tussen twee echte Veense familiebedrijven. De twee bedrijven vonden elkaar in de behoefte van de klant naar gezonde, pure en lekkere voeding!

Gijs van de Hoef over de samenwerking ”Wij vinden het een ontzettend mooie samenwerking. Kees Huibers heeft prachtige winkels waar met veel enthousiasme wordt gewerkt om de klanten goede producten en een fijne ervaring te bieden. Deze klantgerichtheid en passie om het beste te bieden geeft veel herkenning en onze bedrijven sluiten dan ook heel goed bij elkaar aan. Wij denken dat het fijn is voor klanten om op meerdere plekken in Veenendaal van onze verse producten te kunnen genieten. De winkels van Jumbo Huibers zijn hiervoor een fantastisch mooie plek!“

Kees Huibers vervolgt: “enorm leuk om als lokale familiebedrijven samen te werken met gezonde, pure en lekkere producten. Wij zien uit naar de samenwerking!”

De producten van Gijs van de Hoef worden dagelijks vers bereid en afgeleverd bij de winkels van Jumbo Huibers. Het assortiment bevat, afhankelijk van het seizoen, heerlijke kant-en-klaar maaltijden zoals stamppotten, oosterse maaltijden, lasagna’s en pasta’s. Ook zijn er verse wraps, rauwkosten en soepen beschikbaar. Consumenten ontvangen bij de kassa een flyer met meer informatie en een waardebon voor het 2e artikel voor de halve prijs. Meer informatie is te vinden op www.jumbohuibers.nl en www.gijsvandehoef.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie