Druk bezig met het maken van het paasstukje
Druk bezig met het maken van het paasstukje Ina Jansen

Zonnebloem Veenendaal weer actief

30 maart 2022 om 18:45 Lokaal Deel je nieuws

Eindelijk kunnen wij weer gaan beginnen met het organiseren van activiteiten voor onze gasten van de Zonnebloem na 2 1/2 jaar corona. Wat hebben we daar naar uitgekeken! Coronatijd was een tijd van stilstaan voor ons, maar nu gaan we weer voorzichtig van start.

De afgelopen weken hebben we wat kleine activiteiten gedaan. Met kleine groepjes zijn we naar de Eekhoeve geweest en ook het Dragonderparkje stond in de belangstelling. Sommige gasten zijn naar het tuincentrum geweest en hebben weer heerlijk kunnen winkelen.Wat fijn om weer contact te hebben met andere gasten. Dat onze gasten genoten was van hun gezicht af te lezen.

Dinsdag 29 maart hebben we met een grote groep gasten paasstukjes gemaakt. Wat een gezelligheid en wat een resultaat. U ziet de foto’s!

Donderdag 14 april gaan we met een nog grotere groep pannenkoeken eten, iets wat we al 2x hadden willen doen, maar helaas door corona weer geannuleerd moest worden.

Wat fijn dat we weer kunnen beginnen. Voor deze kwetsbare groep was het een eenzame tijd en wat fijn dat die eenzame tijd weer voorbij en we kunnen gaan genieten van “samenzijn”

Wat een prachtig resultaat
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie