Dit is de Marklinclubbaan
Dit is de Marklinclubbaan Dhr . J . S de Kok

Treintjes kijken in Veenendaal.

14 maart 2022 om 23:29 Lokaal Deel je nieuws

De Modelspoorwegclub Veenendaal  organiseert op 2 april 2022 een open dag. Zij is gevestigd op de smalle zijde 38 te Veenendaal . Industrieterrein Nijverkamp.  Voor minder validen en ouderen onder ons is er een lift aanwezig.
De leden van onze vereniging hebben niet stil gezeten tijdens de lange periode van lockdown Daarom houden wij een open dag na zo’n lange tijd.
De diverse banen hebben een opknapbeurt gehad in die tijd en ze zijn ver gevorderd. De digitale HO baan word op dit moment nog draaiende gehouden , maar er zijn grote plannen. Hoe die plannen eruit zien dat kunt U dus bewonderen op de open dag.
De digitale N- baan is ook een plaatje. Diverse items komen hier tevoorschijn . Deze baan is gebaseerd op de spoorlijn langs de Moezel. Het stations gedeelte is fraai uitgevoerd met diverse bekende huizen uit dat moezeldal. Er is ook een steengroeve  en een dorpje op een heuvel en niet te vergeten de wijngaard met een aantal wijnstokken.
De analoge Marklinclubbaan behelst het gebeid rond Villingen- Schwenningen.De N baan en deze baan zijn eigenlijk stukken uit een traject dat door Duitsland kronkelt. Dus komt het zien.
We hebben ook nog de Marklinkinderbaan waar de kinderen zelf de treintjes kunnen laten rijden.
Wij hebben ook nog een aantal verkoopstands waar U uw slag kunt slaan naar datgene wat U voor ogen had om te kopen. Ook is er een stand van deBrex aanwezig met hun promo spullen en die U uitleg kunt geven over de recent gemaakte vorderingen.
En uiteraard is de combibaan van Dhr. Van Ek ook aanwezig. Het spektakelstuk van deze baan is het grote kermisterrein.
Al met al dus een bezoek waard.
Wij vragen een bescheiden entree om het onderhoud van de banen te waarborgen.
T.w Volwassen  3 euro
        Kinderen    2 euro
        Gezinnen    8 euro
De openingstijd is van 10.00 uur tot 16.00 uur.
Tot ziens op onze opendag.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie