Christmas Celebration 2023
Christmas Celebration 2023 Simon

Een betoverende avond vol filmmuziek met Caecilia!‘The Sound of Hollywood’

2 april 2024 om 07:55 Lokaal Deel je nieuws

De Veenendaalse Harmonie Caecilia pakt op zaterdagavond 6 april uit met filmmuziek uit diverse bekende films! Bekende composities van onder andere Hans Zimmer en John Williams worden ten gehore gebracht.

Jong en oud worden geamuseerd met de schitterende muziek uit bijvoorbeeld uit Schindlers List,  de Da Vinci Code en How to train your Dragon, de energieke actiemuziek uit Pirates of the Caribbean en the Cowboys en herken de komische momenten uit Chicken Run en  Schrek. Dit alles ondersteund met beelden uit de films.

Tijdens het concert zijn zowel de muzikanten van het harmonie-orkest (o.l.v. Thijs Musch) als de leden van de slagwerkgroep (o.l.v. Rob van Plateringen) actief.  Het harmonie-orkest van Caecilia musiceert al vele jaren op hoog niveau; in 2023 is dit weer onderstreept door op een concert concours te promoveren naar het hoogste niveau op amateurniveau.  Ook de slagwerkgroep laat de laatste jaren mooie ontwikkelingen zien, zo zijn er een aantal nieuwe leden verwelkomt waardoor steeds meer gebruik gemaakt kan worden van diverse slagwerkinstrumenten.

Speciale gast tijdens dit concert is OPMAAT, het gezamenlijke jeugdorkest van Caecilia en de Muzen (o.l.v. Maurice Ditmer).  Caecilia is erg trots dat na enkele jaren afwezigheid er weer een jeugdorkest is waar de jongste muzikanten hun eerste orkestervaring opdoen.

Aanvang concert: 19.30 uur

Locatie: De Regenboog / De Grote Pekken 11

Tickets zijn verkrijgbaar via

www.caecilia-veenendaal.nl  

(volwassene €10 / kind €5)

Geniet met ons mee! Iedereen is van harte welkom!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie