Afbeelding
Jan van den Brink

Bijzondere dubbelexpositie in ‘Galerij langs de Rijn’ in Elst

18 september 2023 om 17:36 Kunst

ELST In ‘Galerie langs de Rijn’ in Elst werd zondag 17 september een bijzondere dubbelexpositie voor het publiek geopend. De exposanten zijn dit keer Judy van Meteren en Winfried van Maagdenberg. De expositie is tot en met 1 oktober op de zaterdag en zondag van 14.00 tot 17.00 uur te bezoeken. De toegang is vrij. 

door Martin Brink

Judy van Meteren, de hedendaagse expressionistische kunstenaar is gespecialiseerd in figuratieve Dripping Art techniek, Action Painting. Dit is een vorm van abstracte kunst waarbij de acrylverf in lijnen en druppels van de penseel op het linnen valt, zonder dat er contact wordt gemaakt met het doek. Zwaartekracht doet zijn werk. Ze is geïnspireerd door de Amerikaanse kunstschilder Jackson Pollock. Haar werk is geëxposeerd tijdens vele Art en Life Style fairs in binnen en buitenland. 

Winfried van den Maagdenberg volgde een opleiding tot beeldhouwen. Hij maakte onder de vleugels van Theo ter Voorde kennis met deze discipline. De in Rhenen woonachtige Winfried, die er ook zijn atelier heeft, maakt vrij werk, maar werkt ook in opdracht. ‘’Het is een bijzondere expositie. Zeker een bezoek waard’’, aldus Riet van den Berg, eigenaar van ‘Galerie langs de Rijn’. Dat kan nog tot 1 oktober.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie