De vorige verzamelactie, Historisch Album Rhenen (hier op archiefbeeld), zorgde volgens Cornelis Mostert voor verbinding.
De vorige verzamelactie, Historisch Album Rhenen (hier op archiefbeeld), zorgde volgens Cornelis Mostert voor verbinding. Jan van den Brink

Historie Rhenen nu ook op mok

28 oktober 2022 om 07:07 Historie

RHENEN Na het succes van het Historisch Album Rhenen in plaatjes komt oud Rhenen nu tot ‘leven’ op een mok. Initiator is Jumbo Mostert in samenwerking met Historische Vereniging Oudheidkamer Rhenen en het Stadsmuseum. De actie start maandag 31 oktober en duurt tot maandag 9 januari. 

Het worden bijzondere mokken met historische afbeeldingen die Rhenen zo kenmerken. Cornelis Mostert van de Jumbo aan het Plantsoen, zegt over de vorige actie: ,,De plaatjes zorgden voor verbinding. Mensen zochten elkaar op om ze te ruilen. Van de koffiemokkenactie verwacht ik veel enthousiasme van het publiek.” 

Het zijn zes verschillende versies. Ook nu gaat het om een spaaractie: bij elke 5 euro aan boodschappen ontvangt de klant een spaarzegel. Een volle kaart met 20 zegels en bijbetaling van 2,99 euro levert zo’n mok op.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie