Bouwdorp Veenendaal 2022.
Bouwdorp Veenendaal 2022. Martin Brink

Inschrijving KUDO Bouwdorp Veenendaal van start

31 mei 2023 om 07:10 Activiteiten

VEENENDAAL De voorverkoop voor het jaarlijkse KUDO Bouwdorp, dat gehouden wordt van maandag 14 tot en met donderdag 17 augustus, is op zaterdag 3 juni om 9.00 uur online via www.bouwdorpveenendaal.nl

Traditiegetrouw zal in de laatste week van de basisschoolvakantie een heus dorp verrijzen in het Stadspark van Veenendaal. Het thema van dit jaar is ‘Waar is dat feestje?’ Vier dagen lang kunnen zo’n 750 kinderen tussen 6 en 12 jaar bouwen, timmeren en krijten bij dit grootse kinderevenement. Samen met 120 vrijwilligers wordt gebouwd aan geweldige houten hutten en huizen. 

PRIKKELARME OMGEVING

Ook kinderen met autisme krijgen de mogelijkheid om deel te nemen aan Bouwdorp in een begeleide groep. In een afgestemde omgeving, kunnen deze kinderen lekker meedoen met hutten bouwen en alle andere activiteiten. De ‘Auti-groep’ is een initiatief van ouders van de autistische kinderen, samen met professionals uit de zorg bekend met autisme. Voor deze kinderen begint en eindigt de dag op andere tijdstippen, zodat de grote drukte wordt vermeden. 

Deze kinderen moeten wel vooraf worden aangemeld, zodat voor voldoende begeleiding kan worden gezorgd. Dat kan via auti-groep-bouwdorp@hotmail.com. Begeleiders van de Auti-groep nemen dan contact op met de ouders om het kind goed te leren kennen.

VERKOOP VAN KAARTEN

Een weekkaart voor Bouwdorp kost 20,00 euro en een eetkaart kost 3,50 euro. De eetkaarten zijn later ook nog verkrijgbaar op bouwdorp. Er zijn 750 kaarten verkrijgbaar. En dat betekent OP = OP. Wees er dus snel bij! Bij de ingang van Bouwdorp worden geen kaarten verkocht.

VEEL VRIJWILLIGERS NODIG

Om Bouwdorp in goede banen te leiden, zijn er heel veel vrijwilligers nodig. Alle volwassenen die het leuk vinden om de kinderen te begeleiden, kunnen zich melden. Ook voor de opbouwdagen, op donderdag 10 en vrijdag 11 augustus en de opruim dag op vrijdag 18 augustus, zijn altijd veel handen nodig. 

Aanmelden kan bij Marianne Bins via 06-21881402 of via e-mail: mariannebouwdorp@hotmail.com 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie