Afbeelding
Jan van den Brink

Drukbezochte SGP-familiedag op boerderij Het Binnenveld

13 februari 2023 om 07:15 Activiteiten

RHENEN De familiedag op boerderij Het Binnenveld aan de Zuidelijke Meentsteeg in Rhenen,  in het kader van de SGP-campagne Provinciale Statenverkiezingen, werd zaterdag druk bezocht.

Terwijl de ouderen in de stal omgeven met koeien, vragen stelden, en uitleg kregen, konden de kinderen buiten genieten van een groot springkussen en nog wat andere spellen, zoals voetbal, kleuren en blikken gooien. Er was een tent waar een ieder lekkere broodjes of koeken kon pakken. Voor vloeibare lekkernijen was er ook goed gezorgd.

RIJNBRUG Eén van de sprekers tijdens het politiek programma was Bart van der Tangh van de SGP Rhenen. Hij haalde onder meer de Rijnbrug problemen naar voren. waarvoor Provinciale Staten van Gelderland alsnog extra geld (50 miljoen euro) gaat vrijmaken voor de verbreding van de Rijnbrug tussen Rhenen en Kesteren. In eerste instantie was dit bedrag 40 miljoen euro.

Met de familiedag wil de SGP de campagne op een gezellige, maar ook leerzame manier laten plaatsvinden. Door in te zetten op grotere activiteiten zoals familiedagen, hoopt de partij een groter en breder publiek aan te trekken. Het doel van de dag is dan ook om mensen op een informele manier te vertellen over wat de SGP in Utrecht wil bereiken.
De bezoekers wordt tussen de middag een lunch aangeboden. Voor de kinderen was er een springkussen en konden spelletjes gedaan worden.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie