Afbeelding
Pixabay

Open thema avond 4e aanvliegroute Schiphol

11 februari 2023 om 19:34 Activiteiten

RHENEN Momenteel wordt door het Rijk onderzocht of er een vierde aanvliegroutekomt naar Schiphol. Deze aanvliegroute zou óók over de gemeente Rhenen kunnen gaan. Daarom organiseren de afdelingen van D66 Rhenen, Utrechtse Heuvelrug en Zeist deze Thema Avond. 

Wie geïnteresseerd is in de ontwikkeling van de 4e aanvliegroute Schiphol kan op dinsdag 21 februari meepraten. De bijeenkomst is in Champ Aubert, Boterbloem 1, 3972 SB Driebergen en begint om 20.00 uur( inloop vanaf 19.30).

DE AVOND Het programma van deze avond begint met een uitleg over het luchtruim en de herziening door Jelle Bosma (D66Rhenen), werkzaam in de luchtvaart. Hierna een Kerngroep Stop4deroute. Aansluitend ervaringen van Stop vliegveld Lelystad door Han van Staveren. Als laatste Jan-Willem Langenbach – Kandidaat D66 Provinciale Staten. Hij is gespreksleider op deze avond. Er is een poll met de zaal en mogelijkheid tot vragen stellen. Om 21.15 uur is er gelegenheid om tijdens de borrel na te praten. Aanmelden via info@d66rhenen.nl wordt op prijs gesteld in verband met catering en zaalruimte.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie