Afbeelding
BOOT

Open dag op bedrijventerrein De Compagnie

13 juni 2022 om 07:00 Activiteiten

VEENENDAAL Ruim 25 ondernemers van bedrijventerrein De Compagnie slaan de handen ineen. Op zaterdag 18 juni zetten zij de bedrijfsdeuren wijd open. Inwoners uit Veenendaal en omgeving zijn van harte welkom.

De Compagnie is een divers bedrijventerrein. Automotive, signing, bouw en IT vormen slechts een deel van het aanbod. ,,Ontwikkelingen hebben tijdens de coronaperiode niet stilgestaan. Veel bedrijven zijn innovatief bezig. Dat levert indrukwekkende verhalen op die we graag delen met geïnteresseerden”, aldus één van de organisatoren. 

ACTIVITEITEN Bezoekers kunnen bij elk bedrijf terecht voor een rondleiding. Bijvoorbeeld door het Circulair Experience Center van BOOT. ,,We nemen je mee in het unieke verhaal van talloze materialen die samen een nieuw, modern kantoor vormen. Het unieke van deze materialen is dat ze eerder dienst deden in ziekenhuizen, kleding van piloten of het Amsterdamse Velodrome.”

Daarnaast organiseren de ondernemers verschillende activiteiten. ,,Laat je schminken of bouw je eigen kapstok bij KUDO. Maak een rondrit in een echte Canta! Bij Waaijenberg mobiliteit zie je ook hoe deze wagens gemaakt worden. Pitstop voor kinderen bij Roordink Bedrijfwagens. Maak lekkere cupcakes bij Jan Banket. Kinderen winnen een lekkere prijs als zij stempels verzamelen bij de deelnemers. Stempelkaarten delen we uit bij de ingang van het bedrijventerrein. Er is dus genoeg te doen voor jong en oud. Ook voor een hapje en een drankje gezorgd.”

De Open Bedrijvendag is op zaterdag 18 juni van 10.00 en tot 15.00 uur. Bij aankomst op het bedrijventerrein ontvangen bezoekers een plattegrond waarmee ze het bedrijventerrein kunnen verkennen. Het makkelijkste is om naar de Plesmanstraat of de Wiltonstraat in Veenendaal te navigeren. ,,We ragen iedereen bij voorkeur op de fiets te komen.” De toegang is geheel gratis.

Meer informatie is te vinden op www.bedrijvendagcompagnieveenendaal.nl 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie