Grafisch beeld met uitnodiging 18 juni bedrijvendag De Compagnie
Grafisch beeld met uitnodiging 18 juni bedrijvendag De Compagnie BOOT

Bedrijventerrein De Compagnie organiseert Open bedrijvendag op 18 juni

2 juni 2022 om 09:25 Lokaal Deel je nieuws

Ruim 25 ondernemers van bedrijventerrein De Compagnie slaan de handen ineen. Op zaterdag 18 juni zetten zij de bedrijfsdeuren wijd open. Inwoners uit Veenendaal en omgeving zijn van harte welkom!

Jong en oud welkom
De Compagnie is een divers bedrijventerrein. Automotive, signing, bouw en IT vormen slechts een deel van het aanbod. ”Ontwikkelingen hebben tijdens de coronaperiode niet stilgestaan. Veel bedrijven zijn innovatief bezig. Dat levert indrukwekkende verhalen op die we graag delen met geïnteresseerden”, aldus een van de organisatoren.

Diverse activiteiten
Bezoekers kunnen bij elk bedrijf terecht voor een rondleiding. Daarnaast organiseren de ondernemers verschillende activiteiten. Er is genoeg te doen voor jong en oud. Natuurlijk wordt er ook voor een hapje en een drankje gezorgd!

Praktische informatie
De Open Bedrijvendag organiseren we op zaterdag 18 juni. De dag begint om 10:00 uur en duurt tot 15:00 uur. Bij aankomst op het bedrijventerrein ontvang je een plattegrond waarmee je het bedrijventerrein kunt verkennen. Het makkelijkste is om naar de Plesmanstraat of de Wiltonstraat in Veenendaal te navigeren. De toegang is geheel gratis! We ragen iedereen bij voorkeur op de fiets te komen.

Kijk op www.bedrijvendagcompagnieveenendaal.nl voor meer informatie en alle deelnemers.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie