Bij één automobilist troffen de agenten een hoeveelheid drugs aan die ‘duidelijk niet alleen voor eigen gebruik was’.
Bij één automobilist troffen de agenten een hoeveelheid drugs aan die ‘duidelijk niet alleen voor eigen gebruik was’. Politie Veenendaal

Meerdere bekeuringen na grootschalige controle politie

19 november 2022 om 12:26 Overig

VEENENDAAL/RHENEN De politie heeft vrijdag- op zaterdagnacht op meerdere locaties in Rhenen en Veenendaal grootschalig op ‘rijden onder invloed’ gecontroleerd. Samen met andere teams werden een paar honderd bestuurders onderworpen aan een blaastest en soms speekseltest, meldt de politie Rhenen.

,,Daarbij bleken zestien bestuurders te veel alcohol te hebben gedronken. In twee gevallen was dat zó veel, dat het rijbewijs meteen ingeleverd moest worden. Ook werden bekeuringen uitgedeeld voor het rijden zonder rijbewijs, zicht-belemmerende folie op ruiten, en andere technische mankementen aan auto’s en bromfietsen.”

Bij één automobilist troffen de agenten een hoeveelheid drugs aan die ‘duidelijk niet alleen voor eigen gebruik was’. Hij werd aangehouden en verder onderzoek hiernaar volgt.
Het openbaar ministerie gaat de sancties bepalen. ,,Drie medewerkers van de Centrale Verwerking Openbaar Ministerie (CVOM) keken met ons mee, om te ervaren hoe het werk dat wij hen voorschotelen in de praktijk ontstaat.”

Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie