Afbeelding
Kees van Kooten

Man aangehouden na nachtelijke vlucht voor politie in Veenendaal

Overig

VEENENDAAL De politie heeft afgelopen nacht een jongeman aangehouden. Dat gebeurde na een achtervolging nadat de man op de vlucht was geslagen voor de politie.

Er had een achtervolging plaatsgevonden waarbij één persoon uit een auto was gevlucht voor de politie. Deze jongeman had zich uit de voeten gemaakt richting de spoorlijn en werd achterna gezeten door de dienders uit Veenendaal. Via een spoorwegovergang is hij de spoorbaan opgerend en verstopte zich in het midden van de spoorbaan tussen de overgangen Kerkewijk en Rondweg-West. 

Naast de spoorbaan was hij naar beneden de bramen in gevlucht. De agenten uit Veenendaal konden niet bij de jongeman komen waarna rond 03.10 uur de hulp van de brandweer werd gevraagd. Door een ladder de braamstruiken in te schuiven werd de jongeman gesommeerd naar boven te klimmen. Eenmaal boven op de spoorbaan werd de jongeman richting het hek aan ‘t Goeie Spoor geleid waarbij hij het hek over werd geholpen. 

Nadat de jongeman om een legitimatie werd gevraagd werd hij aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Het is vooralsnog onbekend waarom hij op de vlucht sloeg en om welke reden hij is aangehouden.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie
Afbeelding
Stilok brengt aantal programma’s fors terug maar blijft uitzenden rond kerkdiensten 14 uur geleden
Afbeelding
Jubilieum Rembrandt College wordt groots gevierd 16 uur geleden
Afbeelding
Uitvaartverzekering, kapitaal of natura? De specialist 16 uur geleden
Afbeelding
Vier kandidaten uit gemeente Rhenen voor SGP-lijst Provinciale Statenverkiezingen 17 uur geleden
Afbeelding
Nadenken over ja/ja-sticker voor Veenendaal 19 uur geleden
Afbeelding
Na bijna 40 jaar valt doek voor Snuffelshop 22 uur geleden
Afbeelding
Sinterklaas en Mrs. Harris in Filmhuis Veenendaal 22 uur geleden